Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +14 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Valsts prezidents sagaida risinājumu saistībā ar ilgstoši tukšo veselības ministra krēslu

"Es sagaidu risinājumu," trešdien LTV raidījumā Rīta Panorāma sacīja Valsts prezidents Andris Bērziņš, taujāts, vai premjerministrei Laimdotai Straujumai (Vienotība) kategoriskāk būtu jāprasa veselības ministres Ingrīdas Circenes (Vienotība) demisija.

Valsts prezidents uzsvēra: tā kā tuvojas lemšana par nākamā gada budžeta jautājumiem ministres klātbūtne ir ļoti svarīga. "Visas nozares ir ļoti aktīvas, ja šī nozare nebūs, mums nav cerību nākotnē."

Jautājums par veselības ministri, kura slimības dēļ ilgstoši nespēj pildīt savus pienākumus, trešdien tiks pārrunāts arī prezidenta un premjerministres tikšanās reizē.

Savukārt premjerministre intervijā LNT raidījumā 900 sekundes sacīja, ka nozarei vajadzīgs ministrs, bet ministre slimo jau divus mēnešus. "Cik man zināms, vismaz vēl kādu laiku viņa nevarēs atgriezties darbā." Valdības vadītāja nevēlas jautājumu apspriest publiski, jo vienkārša risinājuma tam nav. 

"Risinājums būs," solīja Straujuma.

Jau ziņots, ka Circene pati no amata atkāpties negrasās. Kā iepriekš vēstīja LTV raidījums Panorāma, Circene vairākiem partijas biedriem apliecinājusi, ka ir enerģijas pilna turpināt iesākto darbu. Patlaban ministre turpina rehabilitācijas programmu, tādēļ ierindā kādu laiku vēl nebūs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas