Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +27 °C
Daļēji saulains
Ceturtdiena, 23. maijs
Leontīne, Ligija, Lonija, Leokādija

Vīrietis nozog automašīnas riteni, ko vēlējies pasniegt kā dāvanu sievai

Vīrietis Rīgā ceturtdien nozadzis automašīnas riteni, ko vēlējies pasniegt kā dāvanu sievai, portāls Diena.lv uzzināja Valsts policijā.

Ceturtdienas rītā Rīgas Kurzemes iecirknis saņēma izsaukumu uz Imantu, kur vērīgi garāmgājēji pamanījuši automašīnu bez viena riteņa. Ierodoties notikuma vietā un noskaidrojot radušos situāciju, policisti apsekoja tuvāko apkārtni. Pēc neilga brīža policisti pamanīja vīrieti, kurš uzvedās aizdomīgi un nolēma viņu pārbaudīt.

Pārbaudes laikā vīrieti teju uzreiz atzinās, ka nozadzis kādai automašīnai riteni, pēcāk arī parādot, kur nozagto riteni paslēpis. Policisti aizturēja 1963.gadā dzimušo vīrieti, kurš pastāstīja, ka nozadzis Mitsubishi Colt riteni, jo vēlējies to uzdāvināt sievai. Policijas rīcībā nav informācijas, kādēļ vīrietis izvēlējies sievai pasniegt tieši šādu dāvanu.

Pret vīrieti ir uzsākts kriminālprocess par zādzību. Par šādu noziegumu aizturētajam var draudēt sods - brīvības atņemšana uz laiku līdz diviem gadiem, īslaicīga brīvības atņemšana, piespiedu darbs vai naudas sods.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas