Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Otrdiena, 7. maijs
Henrijs, Jete, Henriete, Enriko

Zivsaimniecības departamenta direktora alga pērn sarūk par 16,9%

Zemkopības ministrijas (ZM) Zivsaimniecības departamenta direktora Normunda Riekstiņa alga pagājušajā gadā bija 41 879 eiro, kas ir par 16,9% mazāk nekā gadu iepriekš, kad Riekstiņa alga bija 50 388, liecina viņa Valsts ieņēmumu dienestā iesniegtā amatpersonas deklarācija par 2016.gadu.

ZM aģentūrai LETA skaidroja, ka samazinājums atalgojumā starp 2016. un gadu iepriekš ir skaidrojams ar 2015. gada Latvijas prezidentūras Eiropas Padomē papildus darba apjomu.

Valsts ieņēmumu dienestā iesniegtā amatpersonas deklarācija liecina, ka ZM Zivsaimniecības departamenta direktora alga 2016.gadā bija Riekstiņa vienīgie ienākumi.

Pērnā gada nogalē Riekstiņa īpašumā bija dzīvoklis Rīgā, kā arī vēl viens īpašums Rīgā, par kuru plašāka informācija deklarācijā nav norādīta. Tāpat Riekstiņam pagājušajā gada beigās piederēja arī 2006.gada izlaides vieglā automašīna "Nissan Almera".

Deklarācijā norādīts, ka pērn Riekstiņam bezskaidras naudas uzkrājumos "SEB banka" bija noglabāti 20 229 eiro, kas ir par 37,6% vairāk nekā gadu iepriekš.

Tāpat Riekstiņam pagājušā gada nogalē bija uzkrāti līdzekļi arī privātajos pensiju fondos un dzīvības apdrošināšanā.

ZM Zivsaimniecības departamenta darbības mērķis ir izstrādāt zivsaimniecības nozares un zivju resursu ilgtspējīgas pārvaldības politiku, kā arī tiesību aktu projektus Eiropas Savienības Kopējās zivsaimniecības politikas pasākumu ieviešanai, pārraudzīt un koordinēt to īstenošanu Latvijā.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Pirmdien daudzviet ilgstoši līs

Jaunā nedēļa sāksies ar lietainu un salīdzinoši vēsu laiku, prognozē Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas