Laika ziņas
Šodien
Skaidrs

Godina Kinga milzīgo devumu

Cilvēktiesību un pilsonisko brīvību aizstāvja Mārtina Lutera Kinga nāves 50. gadadienā Amerikas Savienotajās Valstīs pieminēja ne tikai viņa paveikto cīņā pret rasu diskrimināciju, bet arī atgādināja par Kinga ieguldījumu ienākumu nevienlīdzības samazināšanā. Trešdien Memfisas pilsētā, kur 1968. gada 4. aprīlī nošāva melnādaino baptistu mācītāju, notika Kinga nāves gadadienas piemiņas pasākumi. Tajos piedalījās vairāki vēl dzīvie cilvēktiesību kustības līdera līdzgaitnieki. Viņu sekotāji ir ieplānojuši šajā gadā noorganizēt plaša mēroga miermīlīgus protestus, lai atkal pievērstu uzmanību problēmām, kuras pirms pusgadsimta mēģināja risināt Kings.

Top komentāri

Jā...
J
otrās rindkopas pirmais teikums par šo "autoru" pasaka visu...hm...kāpēc šis uldis nedodas pie saviem tik mīļajiem afro arāb u.c. migrantiem un nedzīvo tur dalīdamies ar savām gaišajām domām un prātojumiem, bet par visām varītēm grib lai viņi pamet savu dzimteni un pārceļās uz dzīvi šeit?
Fake news
F
Aktīvisti nesaprot, ka Tramps nav pret rasu naida cildināšanu, tieši pretēji. Turklāt tā plaisa veidojās tieši pēc Obamas ievēlēšanas. Tramps ir apņēmies to plaisu mazināt. Bet ceturtā vara ir noskaņota pretēji. Arī daudzi demokrāti neatbalsta konfederācijas pieminekļu nojaukšanu, piem. bijušais demokrātu prezidents Džimijs Kārters.
skumjais
s
Tramps ir nevis "iedvesmojis baltos rasistus", bet gan atgádinájis to, ka arí baltajiem ir vienádas tiesíbas ar mellajiem. Pédéjos padsmit gadus mellie vienkárshi nirgájas par baltajiem. Ne visi protams, bet tik liela dalja, ka bija un ir jútams rasism pret balto rasi. (Varat protams nocenzét sho komentu, bet no patiesíbas jau tápat neizvairíties.)
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Krievijas triecienos Harkivai divi nogalinātie

Krievijas bruņoto spēku otrdien veiktajos triecienos Ukrainas austrumu pilsētai Harkivai nogalināti divi un ievainoti seši cilvēki, paziņoja Harkivas apgabala kara administrācijas vadītājs Olehs Siņe...

Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits