Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +7 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 26. aprīlis
Rūsiņš, Sandris, Alīna

"Trampa vārdotājs" Makrons ierodas ASV

Francijas prezidents Emanuels Makrons pirmdien ieradīsies Vašingtonā, kur pavadīs trīs dienas un vairākkārt tiksies ar ASV prezidentu Donaldu Trampu, lai apspriestu tādus aktuālus jautājumus kā karadarbība Sīrijā, tirdzniecība un Irānas kodolvienošanās, kuros Baltā nama saimnieka un Eiropas līderu viedokļi mēdz atšķirties. Šī vizīte apliecinās, vai Makrona labās attiecības ar neprognozējamo Trampu var palīdzēt mainīt ASV prezidenta nostāju.

Top komentāri

varžotājs
v
"Diena" taču varēja pieminēt, ka Tramps savu reitingu ir saglabājis tādā līmenī, kādā tas bija vēlēšanu dienā, bet Makrons jau ir zaudējis vairāk nekā pusi no sava reitinga. Varžotājs.
easy
e
Ne diena nepagāja, kad "Trampa vārdotājs" jau gatavs " Makrons: Francija un ASV grib strādāt pie JAUNAS. kodolvienošanās ar Irānu". Trampam ir talants...
4.vara
4
Kad Tramps teica "We will make America strong again. We will make America proud again. We will make America safe again. And we will make America great again", visi Trampu aprēja. Kad Makrons saka "I'll make France great again", visi to nepamana. Ak jā, Tramps to solīja darīt kopā ar amerikāņiem, Makrons apņemas to paveikt viens pats.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Makrons brīdina, ka Eiropa "ir mirstīga"

Francijas prezidents Emanuels Makrons ceturtdien aicinājis Eiropu stāties pretī problēmām mainīgajā pasaulē un brīdinājis, ka "mūsu Eiropa šodien ir mirstīga un tā var nomirt".

Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits