Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Trešdiena, 15. maijs
Sofija, Taiga, Airita, Arita

2000 krievu karavīru nolaidušies Krimā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
American expat
A
Well I can somewhat understand Russia, US too defend its citizens with any means necessary anywhere in the world.
lux-Velta
l
Krievi - atvainoties! Tas jau atbilst fantastikas žanram. Šie nelieši Rīgā un Latvijā kļūst aizvien bezkaunīgāki. Tagad nu paši leilākie fašisti, kuri pārpratuma pēc sevi dēvē par antifašistiem ārDīsies pie BP. Paši jau arī esam vainīgi. Pārāk iecietīgi esam bijuši pret'šim ļaudīm. Voiņi jau nav civilizēti cilvēki, kas prot novērtēt to, ka neviens viņiem neliedz šeit dzīvot, nevis braukt uz Kreiviju, kura nu jau darbojas ārpus labā un ļaunā robežām. Atvainojos teim nedaudzajiem kreiviem Latvijā, kuri tādi nav.
Velta
V
Krievija vēl līdz šai dienai nav atzinusi savus noziegumus pret savu un citām kaimiņu tautām ! Laikam jau paši izteica vēlēšanos doties uz Sibīriju ??? Kurā valstī iegāja , mobilizēja jaunos zēnus savai gaļas mašīnai !!! Nacismu nosodīja visa pasaule, bet kā ar Staļinismu ???? Tādēļ jau krievi visu atļaujas!!! Kā var pieņemt lēmumu citā valstī par referendumu Ukrainā ??? Varbūt vienreiz ir visiem jāreaģē uz Krievijas visatļautību ???
es
e
Kārlis Ulmanis 1939 gada arī iedeva Liepājā vietiņu krieviem ,un kas no ta iznāca????????
3.NIRNBERGA
3
VESHNAKOVAM UZ 3.NIRNBERGU.VESHNAKOVAM IR BIO HAZARD PASE.KAD BUUS 3.NIRNBERGA PUTINAM.JANUKOVICHS IR NAAVES LELLE.PUTINAM VEEL VILTIIGAAKS.
zebra
z
Tas ir bruņots iebrukums nevis to kaut kā sauc. Un tas lops Janukevics ir noziedznieks, kurš jāsoda, lai līdzīgie nevairotos. Šķiet autora nolūks ir veikt aptauju kā mēs šeit uz to reaģētu, ja kādu dienu te parādītos krievu armija. Dibenā līdēji un Jūdas ir bijuši visos laikos.
Prāgas pavasaris
P
pagaidaam vaaji , kad apspieda dmpi Čehoslovaakijaa 1968. gadaa , tad 20 . augusta riitaa Praagaa iebruka 7000 krievu tanku un 600 000 varšavas pakta zaldaatu , protams vairums no krievijas ,
Velta
V
Diemžēl arī no Latvijas , jo armijā iesauktos zēnus sūtīja kur gribēja kremlis !!! Talsos arī cinka zārkā atveda tikko armijā iesauktu zēnu. No darba vietām bija jāiet uz varoņu kapiem , kur zaldātiņu apglabāja ar šauteņu zalvēm !!!
  • 0
  • 0
Prāgas pavasaris
P
jaa , man pavecaas jo mani iesauca 2 gadus veelaak , bet no manas skolas tika iesaukti , viens tika nošauts , bet ejot caur kapiem , bieži gadiijies , netruukst gandriiz katraa pagastaa kur kapos gadiijies buut , ka neieraugi kapakmeni ar jaunekļa bildi apakšaa rakstiits 1968.gads , taa bija . starpcitu man dienests pagaaja sakarnieku ļetučkaa kura no Riigas sakarnieku pulka tika desanteeta Praagas lidlaukaa , GAZ 66 ar speciāliem aaķiem ,
  • 0
  • 0
Vārds
V
Nē, no PSRS un tur bija arī latvieši no Latvijas.
  • 0
  • 1
Senais
S
...nolaidušies militārā bāzē netālu no Krimas pussalas. ---------------------------------------------.. Vai tomēr tieši pussalā? Sīkums, jo nevienam tas nav svarīgi, tāpat kā absurds, ka sabiedriskā telpā defilē apbruņotas privātpersonas, jo šiem nav nekādu pazīšanas zīmju. Nez ko teiktu citur, arī Latvijā, ja uz ielas parādītos kāds tips apbruņots ar AK un ne ar vienu nerunātu?
krievnacistu invāzija
k
Un tad cilvēki domāja, ka Ļaunuma Impērija ir beigta ?
padomdevejs
p
Nekavejoties ir jarikojas NATO un ASV, lai Ukraina neatkartos Gruzijas scenarijs kad krievija okupe kadas citas valsts teritoriju.
Velta
V
Pilnīgi piekrītu !!!
  • 1
  • 0
Stratēģists
S
Ka tik viņi nepārņem varu kā individuāla varas grupējuma vienība, bez piederības (kura vēlāk pateiks - nozagām tās lidmašīnas un citus agregātus) un pēc Krimas ieņemšanas neatdāvina gabalu Krievijai, jo pēc tiesiskuma tas būtu caurskatāms, bet es ceru, ka nedz pati Ukraina, nedz citas valstis nepieļaus lai līdz tam nonāk, savādāk aizsāksies dekāde, kuru neviens nevēlas piedzīvot.
vēl
v
Kāpēc Latvijas valdība nav izteikusi notu Krievijas vēstniekam par Krimas okupāciju? Vēl nesen Vešņakovs rupji izteicās par VVF prognozi TIEŠI par šādu scenāriju!
Stratēģists
S
Sīkāk lūdzu,būšu palaidis šo info kaut kur secen. Tieši par šo daļu gribētos vairāk dzirdēt: "Vēl nesen Vešņakovs rupji izteicās par VVF prognozi TIEŠI par šādu scenāriju!"
  • 4
  • 1
fakts
f
vesturi ir jamacas, Krima un visa dienvid UA bija turkiem, tad krievi atspieda un Stalins to pievienoja UkrainasPSR , bet Ljvova t.i. ZR ta bij Polija. Ta ka UA ir Kijeva un 250 km radiusa
Atminu laiks
A
Vacijas un Francijas valdibam butu jastav klusi, jo tiesi Vaciasj Arlietu ministris Stainmaers un Franciaj zids prezidents Sarkozi darija visu, iespejasm par to sanemot dasnu atalgojumu, lai 2007. gada Rumanija, Buhareste noblocetu Ukraians un Gruzijas valstu pievienosanos planam cela uz NATO. Kapec sie idzimteni Sarkozi un Stainmaers lidz sim nav tiesati un soditi, jo vinu apzinatas noziedzigas darbibas ir Gruziajs okupacija un Ukrainas sodienas notikumi?
onka
o
tāpēc ka viņiem maksā, bet tu vari tikai komentēt :(
  • 1
  • 0
oskars
o
Nu tad beidzot sen bija laiks ieviest kārtību šajā asv štatā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Spridzina, lai atbrīvotu tiltu sagrāvušo kuģi

Kontrolētā eksplozijā pirmdien ASV pilsētā Baltimorā tika saspridzinātas martā sabrukušā Frānsisa Skota Kija tilta laiduma metāla konstrukcijas, lai atbrīvotu pie tilta balsta iestrēgušo ko...

Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits