Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

Midltones kailfoto skandāls vēršas plašumā

Neraugoties uz britu karaļnama dusmām un šokēto princi Viljamu un viņa sievu Ketrīnu Midltoni, jau ceturtais preses izdevums paziņojis par Kembridžas grāfienes kailfoto pārpublicēšanu. Savukārt Īrijas laikraksta rīcība, pārpublicējot skandalozās fotogrāfijas, tik ļoti saniknojusi tā īpašnieku, ka viņš draudējis apturēt turpmāko laikraksta iznākšanu.

Itāļu dzeltenās preses izdevums Chi pirmdien plāno izdot īpašu pielikumu ar prinča Viljama sievas K.Midltones puskailajām fotogrāfijām. I zdevuma galvenais redaktors Alfonso Sinjorīni paziņojis, ka speciālizlaidumā tiks publicēta 26 lappušu reportāža par britu karaļnama pārstāvju atvaļinājumu, kas atspoguļojot jauna mīloša pāra „dabisko ikdienu“.

Iemesls, kādēļ arī šis izdevums plāno skandalozo bilžu pārpublicēšanu, ir tas, ka gan Chi, gan Closer pieder vienai un tai pašai, bijušā Itālijas premjera Silvio Berluskoni mediju impērijai, vēsta aģentūra Reuters.

Kā zināms, tieši Francijas žurnāla Closer rīcībā vispirms nonākuši K.Midltones kailfoto. Bildes iemūžinātas brīdī, kad princis Viljams ar sievu sava atvaļinājuma laikā apciemojuši Provansu un britu princeses Margarētas dēla privātīpašumā pie baseina sauļojušies.

Britu karaļnams jau vērsies tiesā pret Francijas izdevumu Closer. Savukārt prinča Viljama pārstāvji ir paziņojuši, ka nav iemeslu, kas attaisnotu turpmāku fotogrāfiju pārpublicēšanu, tāpēc norādījuši, ka pieņems visus mērus gadījumā, ja kāds sekos Closer paraugam.

Sestdien arī Īrijas laikraksts Irish Daily Star pārpublicēja skandalozās bildes. Šī rīcība ārkārtīgi saniknojusi vienu no tā īpašniekiem – Ričardu Dezmondu, kura kompānijai Northern &Shell kopā ar Dublinas uzņēmumu Independent News&Media (INM) pieder laikrakts, vēsta izdevums Guardian. „Lēmumam par šo fotogrāfiju publicēšanu nav nekāda attaisnojuma, tāpēc Northern&Shell to nosoda,“ paziņojis R.Dezmonds. Ne tikai R.Dezmonds, bet arī vēlāk otrie līdzīpašnieki uzsvēruši, ka par šādu laikraksta rīcību nav pat nojautuši. R.Dezmonds pat draudējis slēgt laikrakstu, vispirms paziņojot, ka darīs visu, lai šī laikraksta publikācija nenonāktu atklātībā.

Eksperti lēš, ka britu karaļnams varētu Irish Daily Star iesūdzēt tiesā, jo daļa tā īpašnieku ieguldījumu ir reģistrēti Lielbritānijā.Kā zināms, britu preses ētikas kodekss aizliedz šādu iejaukšanos privātajā dzīvē, tāpēc ne tikai saistībā ar K.Midltones fotogrāfijām, bet arī prinča Harija kailfoto skandāla laikā lielākā daļa britu mediju atturējās no britu karaļnama pārstāvju kailfoto pārpublicēšanas.

Žurnāla Closer īpašumā nonākušās fotogrāfijas pārpublicējis arī Grieķijas izdevums Eleftheros Typos.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits