Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +23 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Veiklu dimantu zagli iegāž lidostas skeneri

Taizemes ārsti ar ķirurģiskas iejaukšanās palīdzību no kādas zagles gremošanas sistēmas izņēmuši sešus karātus smagu, 280 tūkstošus dolāru jeb aptuveni 247 tūkstošus eiro vērtu dimantu, tādējādi, iespējams, aiztaupot viņai pamatīgas veselības problēmas, vēsta CNN. Tiesa,no  kriminālizmeklēšanas un, vainas pierādīšanas gadījumā, arī atbilstoša soda gan 39 gadus vecajai ķīnietei neizvairīties.

Ķīnas pilsone ar savu kompanjonu aizturēta Bangkogas starptautiskajā lidostā. Abi mēģinājuši izlidot no valsts pēc tam, kad no dārgakmeņu izstādes bija nozaguši vērtīgu dimantu, sievietei to norijot un tādā veidā iznesot no izstādes telpām. Pāris darbojies ļoti izmanīgi - noziedznieki lūguši iespēju dimantu aplūkot tuvāk, izrādot interesi to it kā iegādāties, tad to veikli samainījuši ar viltojumu, bet īsto dārgakmeni sieviete norijusi.Tomēr pēc tam, kad izstādes rīkotājs atklājis notikušo, par to paziņots varasiestādēm, tostarp arī lidostām, paredzot noziedznieku centienus pamest Taizemi. Tieši lidostā abi noziedznieki arī "iekrituši" - lidostas rentgena staru skeneris uzrādījis norīto dimantu, tāpēc pāris aizturēts uz nopratināšanu. Konfrontēta ar augstākminēto informāciju, sieviete atzinusies nodarījumā.Trīs dienu laikā sievietei neizdevās dimantu no organisma izvadīt dabīgā ceļā, tāpēc ķirurgi sāka bažīties par zagles veselību. Svētdien nolemts dārgakmeni izņemt ar ķirurģiskas iejaukšanās palīdzību. Veselība saglābta, tomēr, ja vaina tiks pierādīta tiesā, ķīnietei par šādu vēlmi iedzīvoties bagātībā draud trīs gadu cietumsods.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Ukrainas armija nedaudz atkāpusies rietumu virzienā

Ukrainas armijas virspavēlnieks Oleksandrs Sirskis svētdien paziņojis, ka situācija frontē ir saasinājusies un krievi aktīvi uzbrūk visā frontes līnijas garumā, dažos virzienos gūstot taktiskus pan...

Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits