Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +3 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 8. maijs
Staņislava, Staņislavs, Stefānija

Itālijā sākas Berluskoni seksa prāva

Itālijai un visai pasaulei no šodienas nāksies sekot līdzi, iespējams, vienam no dīvainākajiem realitātes šoviem politikas vēsturē – tiesas prāvai, kurā tiks izskatītas pret ekscentrisko Itālijas premjerministru Silvio Berluskoni izvirzītās apsūdzības par viņa iespējamo saistību ar mazgadīgo prostitūciju un sava stāvokļa izmantošanu, lai to slēptu.Plašāka sabiedrība arī varētu uzzināt sīkākas detaļas par «leģendārajām» seksuālajām orģijām, sauktām par «bunga, bunga» ballītēm, kas notikušas Itālijas ietekmīgākā politiķa greznajās villās.

Rūbijas drāma

S.Berluskoni stāsies tiesas priekšā, jo prokuratūra apgalvo, ka viņš pērn vienā no kārtējām ballītēm maksājis par seksuāliem sakariem ar marokāņu izcelsmes naktskluba dejotāju Karimu el Mahrugu – pazīstama kā Rūbija –, kura tobrīd bijusi nepilngadīga.

Itālijas likumi neaizliedz prostitūciju, bet sekss ar nepilngadīgo ir krimināli sodāms noziegums. Gan S.Berluskoni, gan Rūbija nolieguši, ka viņiem ir bijis sekss, bet jauniete medijiem stāstīja, ka viesojusies kādā ballītē S.Berluskoni villā un melojusi, ka viņai ir 24 gadi. Vēlāk intervijā vienā no Itālijas premjeram piederošajiem televīzijas kanāliem
meitene stāstīja, ka pēc tam, kad bērnībā tikusi seksuāli izmantota, viņa «sākusi paralēlu dzīvi». Rūbija savu ramatisko dzīvesstāstu esot izklāstījusi S. Berluskoni, kurš pēc ballītes iedevis viņai 7000 eiro (4900 latu), kas bijusi kā palīdzība, lai viņa varētu atrisināt savas finansiālās problēmas, vēsta Reuters.

Jauniete apgalvo, ka premjera villā bijusi tikai trīs reizes, tomēr nesen atklātībā nākušie Rūbijas telefonsarunu ieraksti atklāj, ka S. Berluskoni apmaiņā pret klusēšanu solījis viņu «apbērt ar zeltu», bet meitene no politiķa pieprasījusi 5 miljonus eiro (3,5 miljoni latu). Pēc ierakstiem noprotams, ka viņa laika posmā no 2010. gada februāra līdz maijam S. Berluskoni rezidencē viesojusies vismaz 13 reižu.

Līdzcilvēku glābējs

Itālijas premjers tiek apsūdzēts ne tikai seksuālos kontaktos ar nepilngadīgo, bet arī savas ietekmes ļaunprātīgā izmantošanā, jo prokuratūras rīcībā nonākuši pierādījumi, ka S. Berluskoni pagājušā gada maijā vērsies Milānas policijā, lai tā panāktu, ka tobrīd 17 gadu vecā meitene tiktu atbrīvota no apcietinājuma, kurā atradās, jo tika turēta aizdomās par 3000 eiro (2100 latu)vērtas aproces zādzību.

Tomēr S. Berluskoni daudzgalvainā advokātu komanda noliedz, ka viņš būtu pārkāpis savas pilnvaras. Premjera palīdzība meitenei bijusi valstiski svarīga, jo viņš pilnībā bijis pārliecināts, ka Rūbija ir nu jau gāztā Ēģiptes diktatora Hosnī Mubaraka mazmeita, tādēļ vēlējies izbēgt no diplomātiskā skandāla.

Premjers vairākkārt ir noliedzis runas, ka viņa privātajās ballītes notiek izvirtības ar prostitūtām. Viņš apgalvo, ka tie ir saviesīgi pasākumi, kuros valda jautrība. S. Berluskoni arī neslēpj, ka viņam patīk sievietes, tomēr zvēr, ka nekad nav maksājis par seksu. Nauda un dārgās dāvanas, ar kurām viņš ir apbēris neskaitāmas sievietes, esot bijis «augstsirdīgs veids, kā viens no bagātākajiem cilvēkiem Itālijā varējis palīdzēt grūtībās nonākušiem līdzcilvēkiem».

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits