Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 13. maijs
Ira, Iraīda, Irēna, Irina

Lietuvas robežsargi aiztur kolēģus aizdomās par palīdzību starptautiskai autozagļu grupai

Lietuvas robežsargi no Paģēģu kontrolpunkta ir aizturējuši trīs savus kolēģus no Bardinu kontrolpunkta aizdomās par palīdzības sniegšanu starptautiskam automašīnu zagļu grupējumam, ceturtdien paziņoja Lietuvas Valsts robežsardzes dienests.

Grupējums organizēja un kontrabandas ceļā pār Lietuvas robežu uz Krievijas Kaļiņingradas apgabalu nogādāja nelikumīgi iegūtas automašīnas, no kurām lielākā daļa bija luksusa džipi.

Pēc Paģēģu kontrolpunkta robežsargu rīcībā esošās informācijas, grupējums uz Krieviju un Baltkrieviju veda arī Latvijā nozagtas automašīnas. Aizdomas liecina, ka no Eiropas Savienības uz Krieviju un Baltkrieviju kopš 2004.gada, iespējams, ir nogādāti vairāki tūkstoši zagtu vai citādā veidā nelikumīgi iegūtu automašīnu.

Starptautiskajā kontrabandas tīklā darbojās Krievijas, Kazahstānas, Baltkrievijas un Lietuvas pilsoņi. Aizdomās turētie Lietuvas pilsoņi ir Marijampoles un Tauraģes rajonu iedzīvotāji.

Robežsargi noskaidroja, ka noziegumus organizēja 30 gadus vecs Krievijas pilsonis, kurš ir Kaļiņingradas apgabala Sovetskas pilsētas iedzīvotājs. Viņš aizturēts Lietuvā pirms gandrīz četriem mēnešiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits