Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta
"Būtu nepieņemami pieminēt bruņotas agresijas pret Poliju gadadienu, uzaicinot uz pasākumu līderi, kurš mūsdienās tādas pašas metodes lieto pret kaimiņvalstīm," uzskata Polijas vicepremjerministrs Sasins.

Polija pieminēs Otrā pasaules kara sākuma gadadienu, bet Putinu neielūdz

Poļi kopā ar daudzu pasaules valstu līderiem šajā nedēļas nogalē gatavojas pieminēt 80. gadadienu kopš ar hitleriskās Vācijas uzbrukumu Polijai sākās Otrais pasaules karš. Taču pasākumi, kuriem iecerēts būt par vienotības un savstarpējā respekta simbolu, kas ļautu nākotnē izvairīties no tādām šķeļošām traģēdijām kā pieminētais karš, jau pirms to notikšanas izpelnījušies dažādu pušu kritiku.

Top komentāri

interesanti
i
Loģiski. Ja Vācija ir atzinusi savu senču noziegumus, tad putiniskā krievija ar tiem lepojas. Nav ko aicināt 21.gadsimta staļinu uz tādiem pasākumiem.
Poļi rīkojas loģiski
P
Viena no 2.pasaules kara izraisītājām uz piemiņas pasākumu? Turklāt ja nacisti tika Nirnbergā sodīti, tad boļševikiem no atbildības izdevās izšmaukt. Nu un visbeidzot, patlaban Krievijā valda klasiska fašistu diktatūra. Aicināt fašistu režīma fīreru uz fašistu izraisīta kara upuru piemiņas pasākumu?!
.
.
Poliju WW2 sākumā savulaik saplosīja staļiniskā PSRS un nacistiskā Vācija (saskaņā ar Rībentropa- Molotova paktu), tāpēc Krievijas uzaicināšana būtu absurds solis.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits