Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +6 °C
Daļēji apmācies
Ceturtdiena, 18. aprīlis
Laura, Jadviga

Tusks: Brexit vienošanās pamatelementi ir gatavi, viss izšķirsies tuvākajās stundās

Panākta vienošanās par visiem Brexit līguma pamatelementiem, un viss izšķirsies tuvāko septiņu vai astoņu stundu laikā, trešdien paziņojis Eiropadomes prezidents Donalds Tusks.

"Galvenie vienošanās pamati ir gatavi. Teorētiski mēs rīt varam apstiprināt šo vienošanos ar Lielbritāniju un novērst haosu un visas likstas, kas saistītas ar nekontrolētu un haotisku [Apvienotās Karalistes] izstāšanos," tiešsaistes intervijā poļu žurnālistiem pavēstīja Tusks.

"Sarunas turpinās" un "viss iet pareizā virzienā," piebilda bijušais Polijas premjers.

"Vakar vakarā biju gatavs derēt, ka vienošanās būs gatava un tiks pieņemta. Šodien atkal radās zināmas šaubas," sarunās ar televīzijas kanālu TVN24 un Polsat News tomēr atzina Tusks, norādot uz "sarežģīto" situāciju Lielbritānijas parlamentā.

Top komentāri

VVZ
V
Tusks ir viens no visagresīvākajiem Eiroimpērijas aizstāvjiem, tāpēc nevajag lolot nekādas cerības- piedāvājums būs kārtējais roku izgriešanas mēģinājums.
no UK
n
Arī UK klaunveidīgie, smukdiršie politiķi būtībā pārvērtušies par glumiem savu intrešu bīdītājiem, kuri kolektīvi uzspļauj uz tautas patieso šībrīža gribu un to pat zināt negrib. Toreiz kad pat augstākajā politiskajā vidē tā īsti nesaprata kāds būs reālais Brexit, tad pašas tautas balsošana par Brexit pamatā bija balstīta uz apsurdām ilūzijām, slimīgām iedomām, aklām emocijām, debīlām diskusijām un tml. ķīseli. Tagad kad tauta kaut cik sāk saprast, ko patiesībā nozīmē Brexit, pat UK parlaments tā īsti necenšās vēlreiz parasīt vai UK pilsoņi nav mainījuši savas miglainās un nesakarīgās tā laika domas, bet tik dirš ar putām uz lūpām katrs savu diršamo. Ja tagad nobalsotu JĀ tad JĀ ja NĒ tad NĒ un tā jau patiešāma būtu īstā šībrīža tautas griba attiecībā pret Brexit un UK paliktu demokrātijas paraugs. Diemžēl..........
kā tur ir?
k
Vai tas būs bijis kārtējais teātris? Sen viss ir sarunāts, bet acu aizmālēšanai tiek tēlota cīņa kā Kamerona gadījumā?
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits