Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +1 °C
Skaidrs
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Eiropas uzņēmumi pārtrauc biznesu Irānā

Eiropa turpina uzturēt ekonomiskās saites ar Irānu, lai nepieļautu valsts izstāšanos no 2015. gadā parakstītās vienošanās par Teherānas kodolprogrammas ierobežošanu. Šiem centieniem ir būtisks šķērslis – ASV, kas pameta kodollīgumu un paziņoja par ekonomisko sankciju atjaunošanu pret Irānu.

Top komentāri

Tramps un Putins iznīcina mieru
T
Šis ir tik stulbi. Irāna patiesībā ir daudz liberālāka valsts par Saūdu Arābiju, ar kuru ne tikai notiek tirdzniecība, bet pat tiek importēti ieroči, ko pēc tam saūdu armija izmanto, slepkavojot jemeniešu civilidzīvotājus.
Irlielāmērāticams
I
ka šī ir viena no divām Donalda Trampa lielajām dāvanām Vladimiram Putinam. Otra, pati lielākā dāvana - naftas cena. Uz priekšu Donald!
x
x
Участники иранской «ядерной сделки» – Россия, Великобритания, Германия, Франция и Китай – договорились продолжить работу по созданию механизмов для поддержки торговли и денежных расчетов с Ираном в обход санкций США, передаёт Reuters. «Участники приветствовали практические предложения по поддержанию и развитию каналов оплаты, в частности инициативу по созданию специального механизма для содействия платежам, связанным с экспортом Ирана, включая нефть», – заявила верховный представитель ЕС по иностранным делам и политике безопасности Федерика Могерини.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits