Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Otrdiena, 19. marts
Jāzeps, Juzefa

Elites līdztautietis ar savu rokrakstu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
rekur
r
Viņš ir taisni tāds pats, kā visi iepriekšējie Prezidenti un ne ar ko īpašu no viņiem neatšķirās. Meloju, atšķirās- viņš ir vienīgais Latvijas prezidents, kuram ir bārda, bet Līdztautietis Vējonis bija par viņu stipri garāks.Tikpat garš kā Tramps un Ilvess.
Milda
M
Levits nav augstas klases jurists! Pārbaudiet viņa izglītības dokumentus kārtīgi!
P
P
Pāris?Hmm.
Edžus ( >)
E
.....,,Tu tak viņu nezini-ko tad te muldi tukšu?"..... Kas man būtu, papildus, jāzin par personu, kam ir prezidenta amats, pilnvaras- atalgojums, pakļautībā kancelejas darbinieku štats ? Kurš, savas prezidentūras, sešu mēnešu laikā nodarbojās ar morfoloģiju, sintaksi un spējis izveidot 12. hibritizētus vārdus? Lūk šo ,,darbību" var nosaukt par tukšu muldēšanu!
Matīss Kaudzītis
M
Termina "līdztautietis"lietošana atgādina populāro latviešu anekdoti par MZGD...
atšifrējums
a
MZGD......mans zirgs grib dirst.
  • 3
  • 1
Dr. Valdemārs Buņģis
D
Viņu gan es līdz šim uzskatīju par savu tautieti - latvieti, bet raksta autore ir vai nu apmaldījusies trijās priedēs vai arī pazemīgi klanās prezidenta terminoloģisko jaunievedumu priekšā. Tāpat pastāv iespēja, ka viņa nav latviete, tāpēc viņai latvietis Egils Levits ir līdztautietis, bet varbūt viņa zina kaut ko tādu, ko mēs pārējie neapgaismotie nezinām.
Jautājums
J
Vai vispār Latvijā atradīsies tīrasinigie latvieši,ja jā ,tad diezgan maz.Pāri Latvijai ir gājuši,zviedri,poli,lietuvieši,krievi vācieši.Tad jautājums,un tagad kad visas robežas atvērtas ir arābi,afrikāņu murjāņu utt jaukteni.Un tā ir patiesība.Jautakums ,ja esi sirdī par Latviju tad jā,bet patiesībā tu būsi tik un tā jauktais.
  • 0
  • 0
kā saka
k
ir latvieši un ir līdzlatvieši
velns ir niansēs
v
Cilvēki ķengājas nevis tāpēc, ka viņš ebrejs, bet gan tāpēc, ka viņš nedara to, kas pienāktos labam prezidentam. Ja rīkotos latviešu labā, tad neviens neķengātos. Bet ja nē, tad ķengātos pat par tīrasiņu latvieti.
jautājums
j
Vai tad kungiem bikses kā Sajājeimas aplenkumā trīc, ka pa-trim -rij-otu baru pasaukuši valdību aizstāvēt. Budžbaltie latvieši! Ķenga ir apgalvojums, kas apzināti neatbilst patiesībai, jūs, izskatās saucat par tādiem visu, kas jūsu Rīgas siles partijām neatbilst. Gribētu zināt - jūsu troļļu firmu 1.janvārī pēkšņi pēc trauksmes no Levitpils pacēla, jo vadonim žults izplūdums, vai jums parastā apmaksātā 7/24 NATO dežūra.
  • 4
  • 7
Levits ir
L
Gaišs, gudrs Latvijas patriots, mūsējais un tamdēł trołłiem un kengātājiem vińš nepatīk, un ar tādu likteni labiem latviešiem ir vēl ko. cīnīties. Labu veselību un veiksmi Levitam!
P
P
A,kas i patrioc?
  • 2
  • 1
Dostojevskis
D
Ir ļoti dīvaini redzēt, ka mūsu tautieši uzskata par iespējamu piederību žīdu tautai lietot kā nievājamu pazīmi. Kaut kāds akmens laikmets, ziniet!
GoodMaan&ParexK&K
G
Smuki dirst laikā kad valsts tiek plānveidīgi izzagta un uzmestā tauta atmaksā izrïtos miljardus tiek dēvēts par eliti. Jebkura sevi cienoša tauta tādu eliti ātri vien ar purnu sūdos.
Edžus
E
Kārtējais elites līdztautietis, indivīds, ar ornitologa rokrakstu, kam ar prezidentūru nav nekā kopēja, bet gan izteiktas Dzeguža rūpes par savas sugas bezrūpīgu dzīvi un tukšu jaunkūkošanas birumu.
>edžus
&
Tu tak viņu nezini-ko tad te muldi tukšu?
  • 12
  • 16
Vasilijs
V
bet man vins patik: Zina anglu valodas un ir smuks, un labi runa: nu gluzi ka musu Putin....
Gustavs
G
Kas tā par eliti, kas domā savas kabatas interesēs? Tā jau nav elite bet mafija.
Sūtība un būtība
S
Rīga tiek taisīta par apsolīto jauno (debesu?) Jeruzālemi, kur paglābties cionistiem, kad tie būs visu salaiduši dēlī Tuvajos Austrumos? Levits šķiet ielikts šeit amatā kā priekšvēstnesis, lai tā sakot, lēni novārītu vietējās vatdes un sagatavotu latviešus nākotnes dzīvei iezemiešu rezervātos.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

Žurnāla "SestDiena" publikācijas

Vairāk Žurnāla "SestDiena" publikācijas


Aktuāli

Piesārņotākais gaiss – Āzijā

Varam atviegloti nopūsties – rīdzinieki elpo tīrāku gaisu nekā liela daļa pasaules metropoļu iedzīvotāju. Šveices gaisa kvalitātes tehnoloģiju kompānijas IQAir uzturētajā piesārņotāko pasa...

Šonedēļ SestDienā

Vairāk Šonedēļ SestDienā


SestDienas salons

Vairāk SestDienas salons


Pasaule

Vairāk Pasaule


Politika

Vairāk Politika


Tēma

Vairāk Tēma


Pieredze

Vairāk Pieredze


In memoriam

Vairāk In memoriam


Tuvplānā

Vairāk Tuvplānā


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


Latvijai vajag

Vairāk Latvijai vajag


SestDienas receptes

Vairāk SestDienas receptes


Dienasgrāmata

Vairāk Dienasgrāmata