Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +24 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 18. maijs
Inese, Inesis, Ēriks

Jēkabsones-Žogotas pārstāvētajai UGMK komandai pirmais zaudējums FIBA Eirolīgā šosezon

Pirmo zaudējumu FIBA Eirolīgas turnīrā šosezon trešdien piedzīvoja latvietes Anetes Jēkabsones-Žogotas pārstāvētā Krievijas čempionvienība Jekaterinburgas UGMK. C apakšgrupas mačā UGMK ar 57:65 (19:19, 19:21, 9:10, 10:15) negaidīti piekāpās Spānijas vienībai Salamankas Perfumerias Avenida. 

Jēkabsone-Žogota šoreiz nospēlēja 11 minūtes, paliekot bez gūtiem punktiem, jo grozam garām raidīja vienīgo izmesto divpunktu raidījumu un visus trīs tālmetienus. Vēl latviete izcīnīja vienu atlēkušo bumbu, izpildīja vienu rezultatīvu piespēli un izprovocēja vienu noteikumu pārkāpumu. 

Rezultatīvākā uzvarētājām ar 14 gūtiem punktiem, astoņām atlēkušajām bumbām un astoņām rezultatīvām piespēlēm bija Marta Ksargaja. Savukārt UGMK vienībai nepalīdzēja pat Diānas Taurasi 20 punkti, septiņas atlēkušās bumbas un astoņi izprovocētie noteikumu pārkāpumi. 

Kā ziņots, zaudējumu vēl vienā šīs apakšgrupas mačā trešdien piedzīvoja Elīnas Babkinas pārstāvētā Čehijas vienība ZVVZ USK no Prāgas, kas savā laukumā ar 60:71 (14:18, 20:7, 11:21, 15:25) piekāpās Polijas klubam Polkovices CCC. 

Babkina bija viena no četrām mačam pieteiktajām spēlētājām savā komandā, kuras laukumā tā arī neizgāja.

Kopvērtējumā tagad UGMK kontā ir desmit uzvaras 11 spēlēs, un Jekaterinburgas klubs joprojām saglabā līderpozīciju, bet ZVVZ USK un Perfumerias Avenida kontā ir pa četriem panākumiem, kas ļauj dalīt vien piekto un sesto vietu. 

Šogad turnīrā 21 komanda sadalīta trijās apakšgrupās, pa septiņām vienībām katrā. Tā kā vietu izslēgšanas spēlēs sev jau garantējusi arī Final Eight turnīra rīkotāja Jekaterinburgas UGMK, zināms, ka pēc divu apļu turnīra izslēgšanas spēlēs iekļūs katras apakšgrupas piecas labākās komandas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi