Laika ziņas
Šodien
Migla
Trešdiena, 5. jūnijs
Margots, Igors, Ingvars

papildināta - SK Cēsis trenēs Varis Krūmiņš

Latvijas Sieviešu basketbola līgas finālistes SK Cēsis atlikušajā sezonas gaitā vadīs bijušais Jelgavas Zemgale treneris Varis Krūmiņš, portālam Diena.lv atklāja kluba prezidents Krišjānis Kļaviņš. Krūmiņam palīdzēs līdzšinējie komandas galvenā trenera asistenti Jānis Zeltiņš un Viktors Brizgalovs.

Jau ziņots, ka pēc zaudējuma finālsērijas trešajā spēlē atlaists līdzšinējais SK Cēsis treneris Ainars Zvirgzdiņš. Viņš neilgi pirms otrās spēles ticies ar fināla pretinieku TTT Rīga treneri Aigaru Neripu un ģenerālmenedžeri Egilu Lūsi, tāpēc kluba prezidentam radušās aizdomas, ka notiek pārrunas par speciālista pārcelšanos uz Rīgu. Kļaviņš uzstādīja ultimātu, paziņojot, ka treneris pēc nākamā zaudējuma atstās amatu.Zvirgzdiņš apgalvo, ka prezidenta paziņojums ir melīgs, paziņojot, ka ar TTT Rīga pārstāvjiem pēdējo reizi ticies 2001.gadā, kad atstāja šo komandu.Varis Krūmiņš no 1997. gada līdz 2007. gada vasarai trenēja vīriešu klubu BK Valmiera, bet pēdējās trīs sezonas bija Jelgavas Zemgale galvenais treneris. Līgums parakstīts līdz sezonas beigām. Pēc Latvijas čempionāta finālsērijas beigām SK Cēsis piedalīsies arī Lietuvas Basketbola līgas finālā, kur tiksies ar Viļņas TEO.

Krūmiņš sarunā ar portālu Diena.lv nenoliedza, ka pārņēmis komandu sarežģītā situācijā - finālsērijas vidū, bez skaidrības par sastāvu. "Par mērķiem šobrīd grūti runāt. Jāredz, kuras spēlētājas ieradīsies uz pirmdienas treniņu," teica Krūmiņš. Tiesa, viņš atzina, ka šādā situācijā, kad jāspēlē divos finālos, uzdevums jebkuros apstākļos var būt tikai viens.

Treneris atklāja, ka par tālākiem sadarbības plāniem šobrīd nav pamata runāt. "Pēc šīm divām nedēļām ar Cēsīm atgriezīšos strādāt ar Jelgavas komandu, kuras vadība piekrita šādai iespējai," stāstīja Krūmiņš. Par nākamo sezonu skaidrība nebūšot ātrāk kā 1.augustā.

Latvijas čempionāta finālsērijas ceturtā spēle notiks 13.aprīlī pulksten 18.30 Cēsu sporta namā. Sērijā līdz trijām uzvarām ar 2-1 vadībā ir TTT Rīga.

(papildināta ar pēdējām trijām rindkopām)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi