Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +14 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Maskas vēl nekrīt

Barcelona nenosargā pārsvaru Neapolē, Porto izrauj vērtīgu uzvaru.

Rūgtums par cīņas iznākumu pēc UEFA Čempionu līgas astotdaļfināla izbraukuma spēles bija jaušams Barcelona un Arsenal treneru teiktajā. "Mēs pārāk daudz viņiem piedevām uzbrukumā un ielaidām vārtus pēc viņu pirmā sitiena," pēc 1:1 neizšķirta Neapolē pārdzīvoja kataloniešu stūrmanis Čavi. Lai gan abas komandas atbildes spēlēs savā laukumā joprojām būs favorītu lomā, uzdevums kļuvis sarežģītāks.

Otrā puslaika vidū Roberts Levandovskis realizēja savu iespēju, atainojot uz rezultāta tablo Barcelona futbolistu pārsvaru laukumā pret šosezon neveiksmīgi spēlējošajiem Itālijas čempioniem. "Bijām pelnījuši vairāk, taču nespējām nomierināt spēli un kontrolēt tās gaitu līdz beigām. "Nenolikām viņus gulēt", un šī ir Čempionu līga – pretinieki realizēja savu pirmo iespēju," pikts pēc spēles bija Čavi. Izlīdzinājumu panāca Viktors Osimens, kuram tā bija pirmā spēle Napoli komandas sastāvā kopš 23. decembra. Viens no Eiropas šī brīža "karstākajiem" uzbrucējiem janvārī nebija pieejams, jo palīdzēja Nigērijas izlasei sasniegt Āfrikas Nāciju kausa finālu. "Mums vēl ir daudz darāmā, taču varu apsveikt spēlētājus par parādīto sniegumu. Mēs cīnījāmies, aizvadījām labu otro puslaiku un lieliskas pēdējās piecpadsmit minūtes," pakritušos Itālijas čempionus cer piecelt treneris Frančesko Kalcona, kurš komandas grožus pārņēma vien divas diennaktis pirms spēles pret Barcelona.

Vēl grūtāks uzdevums priekšā Arsenal futbolistiem, kuri izbraukumā Portu tā arī nespēja milzīgo teritoriālo pārsvaru pārvērst sitienā vārtos, bet kompensācijas laikā ielaida paši. Brazīlietis Galenu pirmajā puslaikā izniekoja izcilu vārtu gūšanas iespēju, taču reabilitējās ar izcilu tālsitienu neilgi pirms finālsvilpes.

Astotdaļfināla atbildes spēles tiks aizvadītas no 5. līdz 13. martam.


Futbols

Čempionu līgas astotdaļfināls

Napoli (Itālija) – Barcelona (Spānija) 1:1 (Osimens 75. – Levandovskis 60.), Porto (Portugāle) – Londonas Arsenal (Anglija) 1:0 (Galeno 90.)

12.III atbildes spēles Barselonā un Londonā

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi