Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 2. maijs
Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

Par futbola kluba Liepāja valdes locekli kļuvis pazīstamais uzņēmējs Māris Martinsons

Pat Latvijas čempionvienības futbolā Liepāja kluba valdes locekli kļuvis pazīstamais uzņēmējs Māris Martinsons, aģentūrai LETA trešdien apstiprināja kluba prezidents Māris Verpakovskis.

Martinsons ir Latvijas čempionvienības basketbolā VEF Rīga valdes priekšsēdētājs un hokeja kluba Mogo prezidents. Uzņēmējs ir arī Latvijas Hokeja federācijas valdes loceklis un valdes priekšsēdētājs būvfirmā Moduls Rīga, kas atbalsta motokrosa klubu MX Moduls.

Trešdien notika futbola kluba Liepāja valdes sēde, kurā Martinsons tika apstiprināts par kluba valdes locekli.

"Tā vairāk bija mūsu iniciatīva, jo viņš arvien biežāk iesaistījās kluba dzīvē. Martinsons palīdzēja mums piesaistīt sponsoru Mogo, kas ir kļuvis par vienu no mūsu lielākajiem atbalstītājiem, tāpēc piedāvājām Mārim ienākt mūsu valdē. Esam priecīgi, ka viņš piekrita," atklāja Verpakovskis.

Futbola kluba Liepāja prezidents norādīja, ka Martinsona pievienošanās komandai nebūs ieguvums tikai finansiālajā ziņā, jo uzņēmējam ir vērtīgas zināšanas un pieredze sporta atbalstīšanā.

"Viņš ir zinošs un kompetents gan biznesā, gan sportā. Viņam ir liela pieredze, jo viņš jau vairākus gadus atbalsta komandas un sporta veidus, kur tiek sasniegti labi rezultāti. Arī mēs ceram sasniegt jaunas virsotnes," piebilda Verpakovskis.

Jau ziņots, ka pirms šīs sezonas auto nebanku kreditēšanas uzņēmums Mogo kļuva par futbola kluba Liepāja ģenerālsponsoru. Iesaistītās puses vienojās par sadarbību uz vienu sezonu.

Futbola kluba Liepāja šīs sezonas budžets ir apmēram tāds pats kā pērn - aptuveni 600 000 eiro. Liepājas pašvaldība piešķīrusi 128 000 eiro, kas ir mazāk nekā pērn.

Virslīgā Liepāja pēc trīs kārtām ar četriem punktiem ieņem ceturto vietu. Līderi ar sešiem punktiem ir Spartaks un Metta/Latvijas Universitāte spēlētāji.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Porziņģis iedzīvojies ikra muskuļa sastiepumā

Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) Austrumu konferences ceturtdaļfināla spēlē iedzīvojies ikra muskuļa sastiepumā, otrdien pavēstīja viņa pārstāvētā Bost...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi