Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +5 °C
Apmācies
Piektdiena, 26. aprīlis
Rūsiņš, Sandris, Alīna

VIDEO: Grieķu futbolisti, pieminot jūrā bojāgājušos migrantus, veic sēdošo protestu

Grieķijas otrās līgas futbolisti piektdien veica sēdošo protestu, pieminot migrantus, kas katru dienu iet bojā jūrā, cenšoties sasniegt Eiropu.

Futbolisti no Larisas AEL un Acharnaikos komandām pēc spēles sākšanās pirmās divas minūtes sēdēja laukuma centrā.

Kā paziņojumā pavēstīja AEL komanda, protests noticis, "pieminot simtiem bērnu, kas katru dienu iet bojā Egejas jūrā, jo Eiropas Savienībai (ES) un Turcijai ir briesmīga apātija".

Grieķijai piederošās salas Egejas jūrā Turcijas piekrastes tuvumā ir kļuvušas par galveno tranzīta zonu migrantiem un bēgļiem, kas no Turcijas teritorijas ar nedrošām laivām vai kuģiem dodas uz Eiropu. Šajos bīstamajos braucienos ir gājuši bojā simtiem cilvēku.

Vien sestdien vismaz 33 migranti gāja bojā, kad viņu laiva noslīka Egejas jūrā, ceļojot no Turcijas uz Grieķiju. Kā ziņo ANO, šogad Grieķijā jau ieradušies vairāk nekā 46 000 migranti, bet aptuveni 200 bīstamajā ceļā gājuši bojā.

Pēdējā laikā ES dalībvalstu vidū pieaudzis spiediens pret Grieķiju imigrantu krīzes sakarā un vairākas valstis pat ieteikušas uz laiku izslēgt to no Šengena zonas.

Top komentāri

riebj
r
Griekija nesargaa robezas un tad citi vainigi. nebutu laidusi Eiropaa, neviens nebutu noslicis.
ta nu gan
t
Tad grieķi ir vēl muļķāki kā sākumā izskatījās. Eiropā apātija?? Nu vai zin' apātija gan, uz šo ārprātu bija nevis vienaldzīgi jānoskatās, bet jau labu laiku ja ne jāatšaudās tad jāvelk tās laivas atpakaļ! Šogad ieradušies 46000, bet ir vēl tikai 30.janvāris...
neticiet propagandai!
n
Kā paziņojumā pavēstīja AEL komanda, protests noticis, "pieminot simtiem bērnu, kas katru dienu iet bojā Egejas jūrā Ir arī kāds fakts, kas apliecina šo šaušalīgo baismu stāstu? Ja tā būtu taisnība, visa jūra būtu nosēta ar bērnu līķiem, internets pārpildīts šaušalīgiem foto, bet pēc neilga laika islama zemēs iestātos totāls bērnu deficīts. Iedomājieties, katru dienu VAIRĀKI SIMTI!!!! Ja vairāki simti ir no 100 līdzz 999, tad elementāra matemātika saka priekšā, ka mēnesī tie jau ir 3000 -30000!!!!! Atkal velkomistu propaganda dodas smadzeņu skalošanas uzbrukumā. Tikai neko vairāk kā Grieķijas 2.līgas komandas (nebrīnos, ka tādās spēlē tie paši Muhamedi un Hasani) velkomisti savai kārtējai gaudu akcijai nav spējuši sagrabināt.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi