Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā -1 °C
Skaidrs
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

Tēvzam un Keinam pa 5 punktiem, Blackhawks sarūgtina Stenlija kausa čempionus

Iepriekšējās sezonas Stenlija kausa čempione Vašingtonas Capitals svētdien cieta piekto zaudējumu pēc kārtas Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta spēlēs.

ASV galvaspilsētas komanda viesos ar rezultātu 5:8 (1:3, 1:1, 3:4) piekāpās Čikāgas "Blackhawks" vienībai.

Uzvarētājiem ar "hat-trick" un divām rezultatīvām piespēlēm izcēlās Džonatans Tēvzs, bet divi vārti un trīs piespēles bija Patrikam Keinam.

"Capitals" komandā visus piecus vārtus guva aizsargi, divreiz izceļoties Džonam Karlsonam. Tikmēr vienības spožākā zvaigzne Aleksandrs Ovečkins šoreiz palika bešā.

"Bija jautra spēle ar atmosfēru kā Stenlija kausa mačā. Neatkarīgi no tā, cik lielu pārsvaru iekrājām, tas mums nelika justies droši," teica Keins, kurš savā NHL karjerā atzīmējies ar 898 punktiem un drīz pārsniegs 900 robežu.

Turpretī piekto uzvaru pēc kārtas svinēja Ņujorkas "Islanders", kas mājās ar 3:0 (2:0, 1:0, 0:0) pārspēja Anaheimas "Ducks".

"Sauso" uzvaru "Islanders" vārtos svinēja Robins Lēners, bet ar diviem gūtiem vārtiem izcēlās Kels Klaterbaks.

Citā mačā Vankūveras "Canucks" mājās ar 3:2 (1:0, 0:2, 0:0) pārspēja Detroitas "Red Wings". Pirmo maču pēc traumas izdziedēšanas aizvadīja NHL pārliecinoši debitējušais zviedru uzbrucējs Eliass Petešons, kurš izcēlās ar gūtiem vārtiem un rezultatīvu piespēli.

Tāpat kā Čikāgā, arī Edmontonā bija rezultatīvs mačs, vietējai "Oilers" vienībai ar 4:7 (1:3, 1:3, 2:1) piekāpjoties Karolīnas "Hurricanes" hokejistiem. Uzvarētājiem pa diviem vārtiem guva Nino Nīderreiters un Lukass Volmarks.

Tikmēr ceturto zaudējumu pēdējās piecās spēlēs piedzīvojusi Austrumu konferences augšgala komanda Toronto "Maple Leafs", kas mājās ar 2:4 (1:0, 0:2, 1:2) atzina Arizonas "Coyotes" pārākumu.

Austrumu konferences un visas līgas vadībā ar 76 punktiem 49 mačos atrodas Tampabejas "Lightning", kam ar 62 punktiem 48 cīņās seko Ņujorkas "Islanders", bet tālāk ar 60 punktiem ir Toronto "Maple Leafs". Savukārt devītā ar 54 punktiem 48 cīņās ir uzbrucēja Zemgus Girgensona pārstāvētā Bufalo "Sabres", bet priekšpēdējā starp 16 vienībām ar 43 punktiem 49 mačos ir Rūdolfa Balcera pārstāvētā Otavas "Senators".

Tikmēr Rietumu konferences līderpozīcijā ar 69 punktiem 50 cīņās ir Kalgari "Flames", bet 64 punktus 48 cīņās guvusi Vinipegas "Jets".

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi