Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Sestdiena, 11. maijs
Milda, Karmena, Manfreds

14. oktobris – Steve Jobs day

Interesanta un vērā ņemama ideja ir ienākusi prātā cilvēku pulkam ASV – atzīmēt bijušā Apple vadītāja Stīva Džoba dienu 14. oktobrī.

Nenoliedzami, Džobs, būdams Apple vadītājs, ir sniedzis nenovērtējamu ieguldījumu gan datoru, gan citu tehnoloģiju izveidē, no kura pasaule ir tikai ieguvusi un citi IT uzņēmumi visā pasaulē kopē izstrādātos risinājumus. Kaisle, ticība un darba atdeve ir vainagojusies ar IT industrijai ievērojamiem rezultātiem, kas ir mainījuši miljoniem lietotāju tehnoloģiju lietošanas paradumus. Ir izveidots gan lielākais mūzikas tirdzniecības tīkls pasaulē, gan plānākais un ātrdarbīgākais patērētāju tirgus klēpjdators, gan galda darba stacijas dizaineriem visā pasaulē. ASV iedzīvotāji var lepoties ar uzņēmumu, kas valstij kopumā ir ienesis miljardiem dolāru.

Džobs arī ir viens no harismātiskākajiem IT vadītājiem pasaulē, kas vienlaicīgi ir zināms gan kā vizionārs jaunu produktu attīstībā, gan labs savu ideju pārdevējs un prasīgs vadītājs precīzā izpildē. Prezentācijas, kurās Džobs veic jaunāko Apple izstrādājumu prezentāciju vienmēr ir īpašs notikums, kuru gan tiešsaistē, gan atkārtojumos noskatās miljoniem cilvēku visā pasaulē. Katrs notikums un produkts tiek pasniegts kā īpašs.

Entuziastu grupa aicina atzīmēt šo dienu, gan norādot uz īpašo Apple vadītāja ģērbšanās stilu – melna "bītlene", džinsi, brilles, aicinot cilvēkus sūtīt savas fotogrāfijas ar šādu apģērbu, gan aicinot dalīties pieredzē ar saviem pirmajiem iespaidiem par Apple produkciju – pirmais dators, pirmais mūzikas atskaņotājs.

Tajā pašā laikā arī starp mums būs cilvēki, kas noliegs šo ieceri kā īpašu, jo Apple produkcija nereti ir dārgāka, nekā vidusmēra lietotājs varētu atļauties, kā arī mūzikas lietošanas un iegādes infrastruktūra ir balstīta uz maksas principiem. Arī nelicencētas programmatūras lietošana Mac lietotāju vidē pārsvarā netiek atbalstīta.

Papildus informācijai, apmeklējiet mājas lapu www.stevejobsday2011.com

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko