Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +10 °C
Apmācies
Piektdiena, 10. maijs
Maija, Paija

Apple iTunes Latvijas veikalā tagad var iegādāties arī mūziku

Protams, detalizētu informāciju par mūzikas pieejamību jaunās valstīs saņemsim 4. oktobra vakarā (tad notiks Apple iPhone pasākums), taču jau vakar vakarā līdz šim mūsu teritorijā nepieejamajā Apple iTunes mūzikas veikalā bija iespējams iegādāties mūziku.

Disku cenas ir robežās no 3.99 līdz pāri par 15 EUR, bet, pērkot pa vienai dziesmai, tās maksā, maksimālā cena ir EUR 1,29.

Mūzikas mīļotājiem var arī pagaidīt, līdz bezmaksas Apple iCloud pakalpojuma ietvaros aktivizēsies iTunes Match serviss, kas nozīmē to, ka "oficializēta" kļūs tā mūzika, kuru jūs jau esat iegādājies, piemēram, CD formātā – iTunes noskenēs jūsu fonotēku un tie albumi un dziesmas, kas jau ir jūsu iTunes un ir pieejami iTunes veikalā, kļūs pieejami no citām iTunes ekosistēmas ierīcēm "mākonī". Tādējādi, jau iegādāto albumu nenāksies pirkt vēlreiz.

Protams, interesanti būs paskatīties, kā mūzikas iegādes serviss reaģēs uz pie mums plaši pārstāvētajiem "trešo ražotāju" izdotajiem mūzikas albumiem. Vai katalogā būs visas arī ārzemēs pārstāvētās mūzikas izdevniecības?

Tāpat, sagaidāms, ka "atdzīvosies" arī citi Apple tiešsaites veikali un nomas pakalpojumi un mainīsies atsevišķu Apple produktu teritoriālā pieejamība (ar to vispirmām kārtām saprotam Apple TV)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko