Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

LMT 4G tīklu tagad var izmantot arī planšetdatoros

Apple iPad 4 un Apple iPad Mini ir kļuvuši par pirmajiem planšetdatoru modeļiem, kas darbojas Latvijas Mobilā Telefona 4G tīklā visā Latvijā. LMT ir vienīgais operators valstī, kas klientiem komercrežīmā piedāvā šobrīd modernāko mobilo sakaru tīklu – 4G ar maksimālo teorētisko lejupielādes ātrumu līdz pat 150 Mbit/s.

LMT 4G tīkla iespējas tagad pieejamas tikai interneta pieslēgumiem, taču nākotnē 4G būs pieejams arī balss pieslēgumiem. Apple ražotie iPad ir vieni no populārākajiem planšetdatoru modeļiem LMT tīklā. Drīzumā 4G iespējas tiks nodrošinātas arī citu ražotāju planšetdatoru modeļiem, kam ir 4G tīkla atbalsts. 

Lai lietotu Apple iPad 4 un Apple iPad Mini LMT 4G tīklā, nepieciešams LMT pieslēgums Internets datorā, kura maksa ir sākot no tikai Ls 4,96 mēnesī. Līdz ar 4G tīkla iespējām planšetdatoru lietotājiem strauji samazināsies reakcijas laiks no interneta saites nospiešanas līdz ielādes uzsākšanai. Tas interneta pārlūkošanu padara daudz ērtāku un līdz ar to planšetdatoru lietotāji ļoti labi varēs izjust 4G priekšrocības.

LMT 4G tīkls ir pieejams jau vairākās Latvijas pilsētās un apdzīvotajās vietās – Rīgā, Liepājā, Ventspilī, Jūrmalā, Jelgavā, Daugavpilī, Rēzeknē, Valmierā, Cēsīs, Siguldā, Inčukalnā, Limbažos, Mārupē, Piņķos, Aizputē, Ķekavā, Saulkrastos, Ādažos, Kadagā, Tukumā, Carnikavā, Garciemā, Vecāķos, Jaunciemā, Langstiņos, Jāņupē u.c. LMT modernizē tīklu, uzstādot arvien jaunas 4G bāzes stacijas. Aktuālā informācija par 4G tīkla pārklājumu pieejama LMT mājas lapā. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vācu tresterbrands

Visos reģionos, kur audzē vīnogas un dara vīnu, izmanto arī vīnogu spiedpaliekas. Itālijā no tām gatavo grapu, Francijā – marku, bet Vācijā – tresteru (Tresterbrand).

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko