Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Otrdiena, 7. maijs
Henrijs, Jete, Henriete, Enriko

Logitech mājas kinozāles skandas

Kaut arī Logitech pazīstam kā datoru aksesuāru ražotāju un Logitech skandas biežāk redzam uz datorgalda, uzņēmums ir izziņojis telpiskās skaņas skaļruņus Z906 ar 500 vatu (RMS) jaudu, kas nodrošina kinozāles kvalitātes skaņu dzīvojamajā istabā.

Logitech telpiskās skaņas skaļruņi Z906 nomainīs Logitech Z-5500 skaļruņus, nodrošinot 5.1 skaņu filmām, spēlēm un mūzikai. 

Jaudīga skaņa — 500 vatu, THX sertifikācija

Ar 500 vatiem Z906 nodrošina jaudīgu skaņu, kas var satricināt māju. Logitech jaunākajiem skaļruņiem ir augsti veiktspējas standarti, lai iegūtu THX sertifikāciju, tādejādi varam būt droši, ka izklaide skanēs skaļi un ar visiem 5.1 efektiem visās skandās, lai ko jūs arī atskaņotu - DVD filmu vai arī spēlētu kādu Playstation spēli.

Filmām ar Dolby® digital vai DTS TM skaņu iebūvētā 5.1 ciparu dekodēšana nodrošina augstu skaņas detalizāciju. Ja esat izteiktu basu cienītājs, zemo frekvenču skaļrunis no sāniem dod 165 vatus tīru basu bez izkropļojumiem. 

Veidoti dzīvojamajai istabai — var pieslēgt līdz pat sešām audio ierīcēm  

Logitech® telpiskās skaņas skaļruņi Z906 ne tikai labi skan, bet ir arī multifunkcionāli, jo vienlaicīgi iespējams pieslēgt līdz pat sešām audio ierīcēm — TV, DVD, DVR, Blu-Ray™, Xbox 360®, PLAYSTATION®3, Wii™, iPod® un PC vai Mac® klēpjdatoru. Komplektā esošā vadības konsole ir aprīkota ar viegli nolasāmu ekrānu, kamēr bezvadu pults ļauj vadīt klausīšanos, nepieceļoties no dīvāna. Pie sienas stiprināmi satelītskaļruņi pārveidos jebkuru istabu mājas kinozālē.  

“Priecājamies piedāvāt pircējiem pēcteci mūsu atzinīgi novērtētajai Logitech® Z-5500 Digital 5.1 skaļruņu sistēmai,” sacīja Logitech audio nodaļas vadītājs Marks Šneiders. “Logitech telpiskās skaņas skaļruņi Z906 ir loģiska telpiskās skaņas skaļruņu evolūcija, un esam droši, ka tie kļūs par neatņemamu dzīvojamās istabas sastāvdaļu.”

Paredzams, ka Logitech telpiskās skaņas skaļruņi Z906 būs nopērkami jau martā par €349.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vācu trestera reģioni

Gandrīz visos Vācijas vīnkopības apgabalos vīnkopji destilē arī savu vīnogu spiedpaliekas, ja vien viņiem ir oficiāla atļauja to darīt.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko