Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 2. maijs
Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

Piktie putni Ziemassvētkos lietotājiem sniedz iespēju laimēt Galaxy Note

Kurš gan nepazīst vienu no Somu izstrādātāju pārsteigumiem pasaulei - spēli viedtālruņiem "Angry Birds"? Šī spēle ir izrādījies vesels veiksmes stāsts, pierādot, ka neliela komanda ar ideju var nopelnīt lielu naudu jaunajā viedtālruņu satura tirgū. Iedvesma un ticība arī mūsu pašmāju IT uzņēmumiem, kas vēlas un var iekarot vietu pasaules tirgos.

Somu kompānija Rovio, Angry Birds Ziemassvētku izlaidumā Advent Challenge, ir iekļāvusi jaunu spēles līmeni "Winter Wonderland". Apmeklējot interneta vietni note.angrybirds.com, ikviens var nosūtīt draugiem Ziemassvētku apsveikumu Angry Birds stilā un pie viena pacīnīties par iespēju laimēt dažādas vērtīgas balvas – tostarp Samsung viedtālruni GALAXY Note. Jau pirmajā vietnes atvēršanas nedēļā to apmeklējuši jau vairāk nekā 500 tūkstoši Angry Birds fanu.

Samsung Electronics, paplašinot savu viedierīču tirgu, ir izveidojis sadarbību ar Rovio. "Esam priecīgi par sadarbību ar Rovio. Samsung šis gads ir bijis panākumiem bagāts" saka Samsung Mobilo telekomunikāciju biznesa viceprezidents YH Lī (YH Lee), novēlot visiem spēles faniem priecīgus Ziemassvētkus un aicinot izbaudīt jauno spēles līmeni.

"Ziemassvētku laikā vislielāko gandarījumu sniedz iespēja dalīties priekā, tāpēc vēlamies pateikties miljoniem spēles fanu, dāvinot īpašu svētku piedzīvojumu Angry Birds garā," papildina Rovio mārketinga vadītājs Pīters Vesterbaks (Peter Vesterbacka). "Spēlei pievienoti 25 jauni līmeņi, kuros ikviens var piedalīties jautrā Adventes izaicinājumā un sacensties par iespēju laimēt kādu no jaunākajiem Samsung produktiem."

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko