Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

papildināta (11:26) - Neste un Statoil par trīs santīmiem samazinājuši benzīna cenu

_Neste Oil _mazumtirdzniecības cenu benzīnam visā tīklā samazinājusi par trim santīmiem par litru, un pēc cenu samazinājumā 95.markas benzīna cena atgriezusies zem viena lata robežas, informē uzņēmumā.

Iepriekš 95.markas benzīns Neste Oil tīklā maksāja 1,027, taču patlaban tā cena samazinājusies līdz 99,7 santīmiem. 98.markas benzīns iepriekš maksāja 1,057 latus, savukārt patlaban - 1,027 latus.

Neste Oil pārstāve Ilze Pērkona Diena.lv norādīja, ka cena tik strauji samazināta, jo šīs nedēļas sākumā bijis straujš benzīna cenu kritums pasaules biržā, dēļ kā kritušas arī iepirkuma cenas, kas patlaban jau atspoguļojas mazumtirdzniecības cenās. "Tas gan ir tikai benzīna, dīzeļdegvielas tirgū pārmaiņu nav."

Viņa gan norāda, ka patlaban biržā cenas artkal ir stabilas un tuvākajās dienās jaunas cenu svārstības degvielas uzpildes stacijās nav gaidāmas.

Patlaban arī Statoil tīklā benzīna cenas samazinātas par trīs santīmiem un 95.markas benzīns maksā 1,009 latu, bet 98.markas - 1,039 latu.

Statoil mājaslapā pieejamā informācija liecināja, ka šodien no rīta benzīna cenas šajā degvielas uzpildes staciju tīklā vēl nebija samazinātas - 95.markas benzīns maksāja 1,039 latu, bet 98.markas - 1,069 latu.

(Papildināts ar 3. un 4. rindkopu)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses