Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 25. aprīlis
Līksma, Bārbala

Baltic Investments Group plāno izlikt no nomātajām telpām Hotel de Rome, banku Citadele un Vienotības biroju

Uzņēmums Baltic Investment Group Kaļķu ielā 28 plāno izlikt no telpām viesnīcu Hotel de Rome, partiju apvienības Vienotība biroju, Narvesen veikalu, Citadeles banku, veikalu Andrew’s Ties un citus nomniekus, portālu Diena.lv informēja Riga-Hotel-GmbH. & Co. Betriebs-KG pārstāvis Juris Pētersons.

J.Pētersons uzskata, ka nomniekus Baltic Investment Group no telpām cenšas izlikt ar prettiesiskām metodēm.

Par ēkas Kaļķu ielā 28 īpašnieku pirkšanas-pārdošanas darījuma ar SIA Reho rezultātā, šogad kļuva SIA Baltic Investment Group, par ko liecina ieraksts Zemesgrāmatā šī gada 6.jūlijā.

"Piektdien jaunie ēkas īpašnieki uzsāka nesankcionētu, likumam neatbilstošu nomnieku darbības ierobežošanu ar mērķi izlikt nomniekus no telpām, par savām darbībām un vēlmēm nevienu iepriekš laikus neinformējot," norādīja J.Pētersons.

Lai protestētu pret Baltic Investments Group darbību, nomnieki piektdien rīkos brīfingu, kurā piedalīsies nomnieku pārstāvji Jurgens Rēlingers, kas pārstāves uzņēmumus Riga-Hotel-GmbH. & Co. Betriebs-KG un Rohlinger Beteiligungs und Vermogensvervaltungs GmbH, Estere Šenberga-Mironoviča, kas pārstāvēs veikalu Andrews Ties, un advokāts Egīls Radziņš.

Apvienības Vienotība pārstāve Laila Timrota portālu Diena.lv informēja, ka preses brīfingā nepiedalīsies. Apvienība neiesaistīsies telpu īpašnieku strīdā un savu darbību birojā turpinās, pamatojoties uz noslēgto īres līgumu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses