Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

NHL spēlētājus sezonai palīdz sagatavot ar Latvijā ražotiem trenažieriem

Elites līmeņa hokeja nometnē, kurā nākamajai sezonai tiek sagatavoti NHL hokejisti, šogad izmantoti Latvijā ražotie Hockey Revolution trenažieri. Nodarbības ar tiem vadīja paši trenažieru radītāji – bijušie Latvijas hokejisti Jānis Leitāns un Pēters Sutta, portālu Diena.lv informēja uzņēmuma Sport Revolution pārstāvji.

Nometne Ice Hockey Pro, ko organizē pieredzējušais NHL kluba Pitsburgas Penguins instruktors Maksims Ivanovs, norisinājās no 12. Līdz 16. augustam Somijā, un tajā piedalījās tādi NHL spēlētāji kā Leo Komarovs, Aleksandrs Barkovs, brāļi Markuss un Mikaels Granlundi, Jaspers Lindgrēns, Jūliuss Honka, Olivers Kaski un citi. Pats Maksims Ivanovs ir zināms kā viens no labākajiem pasaules slidošanas instruktoriem - viņa trenētā komanda divus gadus ieguvusi Stenlija kausu. 

Šī nav pirmā Ice Hockey Pro nometne, kurā izmantoti Hockey Revolution trenažieri – Ivanovs ar tiem strādā arī ikdienā (ar tiem aprīkota Pitsburgas Penguins halle), taču šī gada nometnē ar tiem vadīt nodarbības viņš bija uzaicinājis pašus trenažieru izstrādātājus Jāni Leitānu un Pēteru Suttu.

Sešu gadu laikā, kopš pastāv abu latviešu izveidotais uzņēmums Sport Revolution, tā produkcija ieguvusi atpazīstamību visā pasaulē. Tas kļuvis par vienu no vadošajiem uzņēmumiem, kas piedāvā hokeja trenažierus, kuri izmantojami ārpus ledus ne tikai sporta zālēs, bet arī mājas apstākļos. Abu bijušo hokejistu pieredze lieti noderējusi, lai attīstītu konkurētspējīgu produktu, kuru izmanto visinovatīvākajās treniņprogrammās Amerikā, Eiropā un citviet, par ko jau vēstījis arī laikraksts Diena.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses