Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Otrdiena, 19. marts
Jāzeps, Juzefa

Ievārījumu biznesā ar sirdi, rokām un radošu domāšanu

Mana pirmā iepazīšanās ar SIA Atasco produkciju Zelta zaptes notika kādā tirdziņā Vecrīgā. Piemēram, Siera našķis – ievārījums, kura sastāvā ir plūmes, āboli, pīlādži un ērkšķogas, bet kā garšvielas pievienots gan oregano, gan baltie pipari, gan ķimenes! Turklāt 60% šajā našķī ir ogu, un tas ir bez E vielām. Mazās burciņas ir tik glīti noformētas, ka var pasniegt kā dāvanu, kuru dažam labam saņēmējam kā skaisti noformētu produktu cienītājam būtu pat žēl atvērt.

Top komentāri

Itamars Toledano
Kad iet runa par ievārījumu (jeb ZAPTI, kā tagad sauc, jo ievārījums skan tik nemoderni un provinciāli!) ar SIRDI un DOMĀŠANU, tad skaidrs - sirds ir alkatīga, un radošais gars piedāvās visai mazu burciņu par superaugstu cenu. Tie jums vairs nav PSRS laiki, kad ābolu, plūmju vai ķiršu povidlu varēja nopirkt par 1,00-1,10 rubļiem kilogramā. Povidlu šodien ne ar uguni neatradīsi, jo kam gan vest no Moldāvijas par zemu cenu, ja var tautu slaukt uz nebēdu?
Seska Smaka
S
Pavisam godīgi sakot,novēlu daļai Kukū ciema biznesmeņiem aizrīties aiz savas alkatības.Pastalnieks savu preci ietīs ibioloģiskā papīrā,ar linu striķeli piesies cedelīti ka,afigeķ ibioloģisks produkts,lēēēni vārīts,natūrā reāls roku darbs un tā tālāk un tā joprojām.Un prasīs par to 10 eur.Broļukas leitis to pašu,līdzvērtīgu preci pārdos uz pusi lētāk.
JanisT
J
"Turklāt 60% šajā našķī ir ogu, un tas ir bez E vielām." Ar kādām tiesībām te kaut ko drīkst ražot, pie tam bez E??? Pie mums drīkst tirgot tikai no E vielām un ĢMO sojas ražotus produktus!
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Mainās klientu apkalpošana

Domāju, ka patlaban vien retais apšaubīs to, ka mākslīgais intelekts (MI) ir daudzu jomu nākotne. Pasaules pieredze rāda, ka tieši klientu apkalpošanā MI tiek ieviests ātri, saskatot gandrīz nei...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses