Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +6 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

Latvieši ar neparastu efektu pedāli raisa mūzikas industrijas interesi

Latvijas audio efektu kompānija Gamechanger Audio 12. martā pūļa finansēšanas vietnē Indiegogo sākusi līdzekļu vākšanas kampaņu jaunam produktam Plasma pedal, pirmās kampaņas dienas laikā savācot jau 100 tūkstošus dolāru.

Latvijā dibinātā uzņēmuma radītais Plasma Pedal ir firmas otrais produkts – tas ir distortion tipa efektu pedālis, kura tehnoloģijā efekta tonis tiek ģenerēts no gāzizlādēm plazmas lampā. Šis ir pirmais ģitāras efektu pedālis, kurā tiek izmantota šī tehnoloģija. Īpaši veidotais pedāļa koncepts ļauj mūziķim spēlēšanas laikā redzēt elektriskās izlādes.

 

Kompānijas pārstāvji portālu Diena.lv informēja, ka Plasma Pedal jau guvis atzinību no mūziķiem un mūzikas ekspertiem, to vidū ir ģitārists Maikls Herings, kurš spēlējis kopā ar tādiem māksliniekiem kā Prince,  Džastinu Timberleiku un Kristīnu Agileru. Uzņēmums savu produktu prezentējis arī prestižajā mūzikas instrumentu izstādē NAMM Losandželosā.

"Mūzikas instrumentu tirgū šāds pedālis ir pirmais, un mēs esam pārliecināti, ka tas iedvesmos mūziķus, producentus un inženierus paskatītes uz distortion pedāļiem no citas puses," stāsta uzņēmuma vadītājs un mūziķis Iļja Krūmiņš.

Kā daļu no kampaņas, Gamechanger Audio ir izveidojuši tiešsaistes platformu, kurā iespējams augšupielādēt skaņas failus, izvēlēties pedāļa iestatījumus un reālajā laikā izmēģināt pedāli darbībā. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Brauc pie kaimiņiem

Mūsu valstī tūrisma industrija atgūstas lēnāk nekā Igaunijā.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses