Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Otrdiena, 16. aprīlis
Mintauts, Alfs, Bernadeta

Latvijas Tilti uzvarējuši konkursā par ielas rekonstrukciju Viļņā

Būvfirmas AS Latvijas Tilti un Lietuvas kompānijas _Kauno keliai _konsorcijs uzvarējis konkursā par Geležinio vilko ielas rekonstrukciju Lietuvas galvaspilsētā Viļņā, liecina uzņēmuma paziņojums NASDAQ OMX Riga.

Firmu konsorcijs konkursā piedāvājis zemāko cenu - 31,229 miljonus litu (6,37 miljoni latu). Līgums tiks noslēgts 15 dienu laikā, teikts paziņojumā biržai.

AS Latvijas Tilti 2011.gadā strādāja ar 18,05 miljonu latu apgrozījumu, kas ir par 19,6% mazāk nekā 2010.gadā, liecina uzņēmuma nerevidētais finanšu pārskats, kas iesniegts NASDAQ OMX Riga. 2010.gadā Latvijas Tiltu apgrozījums bija 22,44 miljoni latu.

2011.gadā Latvijas Tilti nopelnīja 173 449 latus, bet 2010. gadā uzņēmums strādāja ar 1,99 miljonu latu peļņu.

Pārskatā teikts, ka salīdzinājumā ar atbilstošu iepriekšējo periodu darba apjomi ir samazinājušies.

2011.gadā tika pabeigti ceļa pārvada būvniecības darbi uz trases, kura savieno Turkmenbaši pilsētas lidostu un Nacionālo tūrisma zonu Avaza Turkmenistānā. Turpinās darbi Klaipēdas jūras ostas rekonstrukcijā. 2011. gada augustā tika noslēgts līgums un sākti darbi Minerālmēslu īslaicīgas glabāšanas un pārkraušanas kompleksā Rīgas brīvostā, Kundziņsalā.

Latvijas Tilti tika izveidoti 1942. gadā kā valsts uzņēmums. 1997.gadā tas tika pārveidots akciju sabiedrībā, kuras kontrolpaketi iegādājās kompānija "Latvijas Novitātes komplekss", kurai ir 89,69% "Latvijas Tiltu" akciju.

"Latvijas Tilti" ir viens no lielākajiem uzņēmumiem Latvijā, kas specializējas tiltu, tuneļu, ceļu pārvadu projektēšanā, būvniecībā, rekonstrukcijā un remontā. Tāpat kompānija nodarbojas ar civilo objektu celtniecību, izgatavo metāla un dzelzsbetona konstrukcijas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses