Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 13. maijs
Ira, Iraīda, Irēna, Irina

Lido turpmāk darbosies tikai ēdināšanā; veidos franšīzes piedāvājumu

Jāsaka paldies bankai, ka vēl ar šādiem kā mēs kāds runā, Lido īpašnieks Gunārš Ķirsons _Dienas Biznesam _komentē situāciju, kas ļauj Lido atmaksāt turpat 15 miljonus latu lielos parādus tās kreditoriem tuvāko 8 gadu laikā. Lielāko kredīta daļu Lido ir parādā DNB bankai.

"Manas lielākās kļūdas ir, ka atļāvos celt tūrisma centru un atļāvos celt rūpnīcu, lielu rūpnīcu. Nevar celt tūrisma centru un domāt vai zināt visu par masāžām, jo es zinu, kā ēdināt tautu un tas man bija jādara," stāsta G. Ķirsons.

Viņš norādīja, ka turpmāk strādās tikai ar sabiedriskā ēdināšanas biznesu, bet jau uzprojektētos māju, kaut arī "skaistu un ekoloģisku", biznesu ir paredzēts atdot speciālistiem jeb pārdot. Ja nebūšot interesentu, tad arī tā iecere tiks likvidēta.

Gan DNB banka, gan Hipotēku un zemes banka, kas ir Lido lielākie kreditori pēc G. Ķirsona teiktā esot panākuši pretī, jo saprot, ka Lido nozīmē darbavietas. "Apstāties nozīmē zaudēt," norāda Lido saimnieks.

Gada laikā Ķirsons paredzējis izveidot arī gatavu franšīzes piedāvājumu, ļaujot uzņēmējiem no citām valstīm atvērt uzņēmumus ar Lido vārdu un servisa līmeni.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses