Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Rižskij dvorik stendus varētu atvērt arī Pleskavas lielveikalos

Pleskavas lielveikalos drīzumā varētu atvērt specializētus Latvijā ražotu pārtikas preču stendus Rižskij dvorik, ziņo Rīgas domes pārstāve Anna Kononova.

"Kopš 2009.gada tika uzsākta aktīva Rīgas reklāmas kampaņa Maskavā un citās Krievijas pilsētās. Pateicoties tam, Rīgā strauji pieaudzis tūristu skaits no Krievijas. Atgriežoties mājās, cilvēki, kas Rīgā ir pagaršojuši Latvijā ražotos produktus, tagad var tos iegādāties vienā Rižskij dvorik stendā Maskavā, bet tagad strādāsim, lai to varētu izdarīt arī Pleskavā," uzsver Rīgas domes priekšsēdētājs Nils Ušakovs.

Lai realizētu šo projektu, notiek sarunas starp Latvijas un Krievijas uzņēmējiem un Pleskavas apgabala administrāciju.

Projekts par specializēto Latvijā ražoto preču stendu atvēršanu jau tiek veiksmīgi realizēts Maskavā, kur sadarbībā ar lielveikalu tīklu Alije parusa pirms gada bija atvērts pirmais stends Rižskij dvorik.

Otrais Rižskij dvorik tiks atvērts pirmdien, 28. maijā, tirdzniecības tīkla Alije parusa veikalā Begovaja, Maskavā. Stendi tiek noformēti Vecrīgas stilā - ar pilsētas skatiem, Rīgas centram raksturīgām laternām un citiem elementiem, kas atgādina Latvijas galvaspilsētu.

Projektu Rižskij dvorik realizē Latvijas un Krievijas kopuzņēmums Assol un partneri, tirdzniecības tīkls Alije parusa un uzņēmumu grupa PIR.

Specializētajos tirdzniecības stendos pircējiem tiks piedāvāti Rīgā un Latvijā ražoti pārtikas produkti no tādiem ražotājiem kā AS Rīgas piena kombināts, AS Valmieras piens, SIA Trikātas Siers, SIA Grāvendāle, SIA Lāču Maize, SIA Saldus Pārtikas Kombināts, SIA Simeks, SIA Venden, SIA Royal berry, SIA Karaliskie Kārumi, SIA Ricberry, SIA Latteps Ecofood, SIA Emīls Gustavs šokolāde, SIA Kolumbija, SIA Brīvais vilnis, SIA Randa, SIA Sabiedrība IMS, AS Latfood, SIA Spilva, SIA Pure food, SIA Dimdiņi, AS Latvijas balzāms, SIA Pure Chocolate un citi.

Tikšanās laikā ar Pleskavas gubernatoru tika apspriesta arī Pleskavas dienu Rīgā un Rīgas dienu Pleskavā rīkošana un arī sadarbība 2014. gada Eiropas kultūras galvaspilsētas projekta ietvaros. Tāpat tika runāts par Pleskavas tirdzniecības nama atvēršanu Rīgā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses