Laika ziņas
Šodien
Migla
Rīgā 0 °C
Migla
Piektdiena, 26. aprīlis
Rūsiņš, Sandris, Alīna

Tirdzniecības centros aug vidējā pirkuma summa

Galactico tirdzniecības centros Alfa, Mols, Dole,_ Origo un Galerija Centrs_ kopējais apgrozījums šī gada pirmajos trijos mēnešos, salīdzinot ar attiecīgo laika periodu pērn, pieaudzis par 10%, liecina centru apsaimniekotāja Linstow Center Management dati.

Palielinājies pirkumu un apmeklētāju skaits, kā arī vidējā pirkumu summa.

"Īpaši augstus rādītājus šī gada pirmajos trijos mēnešos uzrādījis Mols, kura apgrozījums ir pieaudzis vairāk nekā 12%, kas atbilst tirgus vidējam līmenim. Līdzīgus rezultātus uzrāda arī Alfa un Galerija Centrs, kuru apgrozījums pieaudzis par 11%. Ņemot vērā, ka emigrācijas ietekmē iedzīvotāju skaitam Rīgā un Rīgas reģionā ir tendence samazināties, ir vērojama esošo klientu pirktspējas palielināšanās. To veicina pozitīva ekonomikas izaugsme, kā arī bezdarba līmeņa samazināšanās.”

Kopumā Galactico tirdzniecības centros ir pieaudzis arī kopējais pirkumu skaits, kas ir vidēji par 2% vairāk nekā pērn. Vislielākais pirkumu skaita pieaugums, vidēji par 7% vērojams Mols, kam seko Alfa un Galerija centrs ar 4%. Dole un Origo šajā rādītājā saglabā aptuveni pagājušā gada līmeni.

Gada pirmajos trijos mēnešos, par 8% ir pieaugusi veiktā vidējā pirkuma summa salīdzinājumā ar attiecīgo periodu pērn. Vislabākos rādītājus vidēji par vienu pirkumu uzrāda Mols, kur vidējais pirkums tiek veikts par Ls 10,33, kam seko Alfa ar Ls 9,28.

Galactico tirdzniecības centru attīstītājs un nekustamā īpašuma apsaimniekotājs SIA Linstow Center Management Latvijā darbojas jau 15 gadu. Kompānijas pašreizējās kopējās investīcijas Baltijā atvērto tirdzniecības centru segmentā sasniedz vairāk nekā 200 miljonus eiro.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses