Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +15 °C
Daļēji saulains
Otrdiena, 30. aprīlis
Liāna, Lilija

Uzņēmēja Dienā 28. un 30. novembrī lasi

Uzņēmēja Dienā 28. un 30. novembrī lasi

Aplikācija pasaules izzināšanai

"Katram ir tiesības izteikt savu viedokli, ja tas nav aizvainojošs. Ja par kādu viesnīcu tiek ierakstīta atsauksme, ka nav parādījusies apkopēja, tad par to nevajadzētu apvainoties, jo šāda kritika palīdz uzlabot darbu un apkalpošanu. Mēs cenzēsim tikai klaji aizvainojošas atsauksmes," saka viedtālruņu aplikācijas Urban Guide izveidotājs Edvards Bagatskis.


Nelieliem uzņēmumiem vajag vienkāršu nodokļu administrēšanu

Ņemot vērā, ka mazie uzņēmumi maksā nodokļus no apgrozījuma, kas ir ērti un viegli administrējami, pierast pie jauniem papildu maksājumiem daudziem, jo īpaši, reģionu uzņēmējiem, būs sarežģīti, tāpēc vajadzētu saglabāt procentu maksājumu no apgrozījuma, uzskata mikrouzņēmumu nodokļa režīmā strādājošā uzņēmuma Rū komunikācijas īpašniece un valdes priekšsēdētāja Rūta Grikmane.

 

Grib sakārtot šķīrējtiesu ekosistēmu

Tuvāko mēnešu laikā šķīrējtiesu vidi gaida pārmaiņas, ko paredz šoruden pieņemtie grozījumi Šķīrējtiesu likumā. Paredzētas, piemēram, izmaiņas attiecībā uz šķīrējtiesnešu darbu, nosakot mehānismu, kas ļaus efektīvāk kontrolēt šķīrējtiesnešu piederību ne vairāk kā trim šķīrējtiesām.

 

Nevar cerēt uz lētām pārtikas precēm

Situācija pārtikas ražošanā kļuvusi mazāk saspringta nekā iepriekšējos divus gadus, kad nozare sāpīgāk nekā patlaban izjuta Krievijas embargo ietekmi. To, ka situācija kļuvusi labāka, apstiprina pašu pārtikas ražotāju sacītais, tomēr patērētājiem tas nozīmē, ka relatīvi lētu pārtikas preču, piemēram, piena produktu, laiks palicis pagātnē.



Apsardzes nozare pārmaiņu gaidās

Jau drīzumā apsardzes nozare piedzīvos pārmaiņas, kuru mērķis ir nozares sakārtošana un godīgākas konkurences veicināšana. Tomēr joprojām neatbildēts ir jautājums, vai reformas nodrošinās pelēkā sektora un, it īpaši, bēdīgi slaveno aplokšņu algu izskaušanu apsardzes biznesā.
 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses