Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Latvijas Pasta Eksprespasts internetā ļaus apmaksāt sūtījumu un izsaukt kurjeru

Latvijas Pasta Eksprespasts, kas specializējas kurjerpasta pakalpojumu sniegšanā, radījis interneta maksājumu rīku un pakalpojumu Eksprespaka tieši fiziskām personām, par sūtījumu Baltijas valstu ietvaros ļaujot ērti norēķināties internetā un tā nodošanai izsaukt kurjeru uz mājām vai jebkuru citu sev izdevīgāko vietu. Eksprespasta sūtījumus, ko nosūta fiziska persona, Latvijā iespējams piegādāt klientam rokās vai uz jebkuru pasta nodaļu, bet Lietuvā un Igaunijā – ar kurjeru piegādāt norādītajā saņēmēja adresē, vēsta Latvijas Pasts.

Eksprespasts piedāvā kurjerpasta pakalpojumus Latvijā un uz 58 citām pasaules valstīm, piegādājot sūtījumus no rokas rokā. Līdz šim Eksprespasts orientējās pamatā uz juridisko personu apkalpošanu, taču tagad izveidojis interneta maksājumu rīku, kas ļauj ikvienai fiziskai personai, piesakoties pakalpojumam Eksprespaka, sūtījumus Baltijas valstu ietvaros apmaksāt tiešsaistes režīmā un pēc tam izvēlēties sev ērtāko sūtījuma nodošanas veidu – izsaucot kurjeru uz mājām vai biroju vai arī nododot to pasta nodaļā. Maksājumus iespējams veikt ar jebkuru norēķinu karti.

Eksprespasta sūtījumi Latvijas, Lietuvas un Igaunijas galvaspilsētas Tallinas teritorijā adresātam tiek piegādāti vienas darbdienas laikā no sūtījuma nodošanas brīža un divu darbdienu laikā – visā Igaunijas teritorijā ārpus Tallinas.

2018. gada deviņos mēnešos Latvijas Pasta Eksprespasts palielinājis gan piegādāto sūtījumu un ieņēmumu apjomu, gan apkalpoto klientu skaitu, kā arī uzlabojis klientu un kurjeru ērtības, nodrošinot sūtījumu izsniegšanas un klientu parakstu digitālu reģistrāciju, izveidojot mūsdienīgu interneta mājas lapu, atjaunojot sūtījumu piegādēm izmantoto autoparku un radot vizuāli un funkcionāli jaunu darba ietērpu visiem kurjeriem.

2017.gadā Latvijas Pasta Eksprespasta kopējais visa veida sūtījumu pieaugums attiecībā pret 2016.gadu sasniedza 10%. Eksprespasta piegādāto e-komercijas sūtījumu izsniegšana Circle-K degvielas uzpildes staciju tīklā 2017.gadā pieauga par 38 000 vienību jeb 78% salīdzinājumā ar 2016. gadu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses