Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 2. maijs
Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

Aicina Latvijas izglītības iestādes piedalīties makulatūras vākšanas konkursā

„Zaļā josta” sadarbībā ar SIA „Papīrfabrika „Līgatne”” un AS „Latvijas valsts meži” aicina Latvijas pirmsskolas, vispārējās un profesionālās izglītības iestādes iesaistīties makulatūras vākšanas konkursā „Otru elpu papīram!”, mācību gada ietvaros vācot makulatūru un sacenšoties ar citām Latvijas izglītības iestādēm savāktajā makulatūras apjomā, tādējādi cīnoties par vērtīgām balvām.

Konkurss tiek rīkots ar mērķi rosināt bērnus un jauniešus rīkoties videi draudzīgi, lai saudzētu dabas resursus. Ar konkursa palīdzību tiks pievērsta bērnu un jauniešu uzmanība makulatūras šķirošanas nepieciešamībai un nozīmei ikdienas dzīvē, kā arī veidota izpratne, ka pareizi sašķiroti un nodoti atkritumi pārstrādei kļūst par vērtīgām izejvielām jaunu produktu ražošanā.

Pieteikšanās konkursam
Pieteikšanās konkursam norisinās līdz 2011. gada 31. decembrim, elektroniski reģistrējoties un izveidojot savu profilu SIA „Zaļā josta” mājas lapā www.zalajosta.lv sadaļā „Makulatūras vākšanas konkurss” izveidotajā konkursa datu bāzē. Aicinām skolas būt tālredzīgām – reģistrēties konkursam un sākt vākt makulatūru jau tagad, tādējādi ar katru savākto makulatūras kilogramu pietuvinot sevi uzvarai.
Konkursā aicinātas pieteikties Latvijas pirmskolas izglītības iestādes, vispārējās izglītības iestādes un profesionālās izglītības iestādes.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Vides Diena

Vairāk Vides Diena


Tūrisms

Vairāk Tūrisms


Ceļošana

Vairāk Ceļošana


Dabas Diena

Vairāk Dabas Diena