Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Daļa atbildības par pārtikas izšķērdēšanu jāuzņemas arī restorāniem un kafejnīcām

Lai maltīte nenonāk miskastē

Ir izpētīts, ka aptuveni trešdaļa no pasaulē saražotās pārtikas tiek izmesta. Runa nav tikai par to, ko izmetam mēs, patērētāji, bet arī par veikalu nepārdoto un izmesto produkciju, kā arī par restorānu, kafejnīcu un viesnīcu pārtikas atkritumiem. Šoreiz Dabas Diena uzrunāja ēdināšanas iestāžu vadītājus, lai uzzinātu, kādus soļus viņi veic ikdienā, lai mazinātu pārtikas atkritumu apjomu.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

Diena jautā

Lieldienās parasti apēdu:

Kopā nobalsojuši: 1030

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Vides Diena

Vairāk Vides Diena


Tūrisms

Vairāk Tūrisms


Ceļošana

Vairāk Ceļošana


Dabas Diena

Vairāk Dabas Diena