Quantcast
Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Daļa atbildības par pārtikas izšķērdēšanu jāuzņemas arī restorāniem un kafejnīcām

Lai maltīte nenonāk miskastē

Ir izpētīts, ka aptuveni trešdaļa no pasaulē saražotās pārtikas tiek izmesta. Runa nav tikai par to, ko izmetam mēs, patērētāji, bet arī par veikalu nepārdoto un izmesto produkciju, kā arī par restorānu, kafejnīcu un viesnīcu pārtikas atkritumiem. Šoreiz Dabas Diena uzrunāja ēdināšanas iestāžu vadītājus, lai uzzinātu, kādus soļus viņi veic ikdienā, lai mazinātu pārtikas atkritumu apjomu.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Ko var kompostēt?

Atkritumu šķirošana ir šķietami vienkārša un par to vairāku gadu garumā runāts un rakstīts tik daudz, ka šķiet – vai gan tur ir palicis vēl kaut kas nezināms, nesaprotams? Šķirojot atkritumus, galvena...

Vides Diena

Vairāk Vides Diena


Tūrisms

Vairāk Tūrisms


Ceļošana

Vairāk Ceļošana


Dabas Diena

Vairāk Dabas Diena