Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Brigmanis neuzskata, ka ZZS ilgi būs "opozīcijas spēlētājs"

Saeimas deputāts Augusts Brigmanis neuzskata, ka Zaļo un zemnieku savienība (ZZS) ilgi būs "opozīcijas spēlētājs".

"Nedomāju, ka mēs būsim ilgi opozīcijas spēlētājs, jo atšķirībā no citiem politikas komentētājiem, es domāju, ka šis salikums ar 54 balsīm, strādāt var, bet ir pierādījies, ka tas ir laika jautājums, kad tas transformēsies," uz jautājumu, kāds opozīcijas spēlētājs būs ZZS,  Latvijas Televīzijas raidījumā "Rīta Panorāma" atbildēja Brigmanis.

Prognozēt gan to, cik ilgi trīs partiju koalīcija varētu strādāt, Brigmanis gan nevēlējās.

ZZS nākamajā Saeimā pārstāvēs Armands Krauze, Brigmanis, Viktors Valainis, Uldis Augulis, Andris Bērziņš, Anita Brakovska, Gundars Daudze, Juris Jakovins, Līga Kļaviņa, Līga Kozlovska, Gunārs Kūtris, Daiga Mieriņa, Harijs Rokpelnis, Andrejs Vilks, Kaspars Melnis un Jānis Vucāns.

Pirmdien pēc tikšanās ar Valsts prezidentu Egilu Levitu Ministru prezidents Krišjānis Kariņš atzina, ka vislabākā valstij būtu bijusi četru partiju koalīcija, jo tas nozīmētu, ka neviens politiskais spēks nevarētu justies tik ērti, lai "panāktu savu" bez diskusijas, un četri partneri būtu spiesti vienoties par valstij labāko risinājumu.

Taču, zinot, ka tas nav iespējams "Apvienotā saraksta" (AS) un "Nacionālās apvienības" (NA) iebildumu dēļ, JV nolēmusi piedāvāt iepriekš minēto variantu, kurā "Progresīvie" nebūtu koalīcijā, tomēr tiktu pie viena ministra amata.

Vienlaikus "Progresīvie" valdībā neieņemšot "jaunākā brāļa" lomu, tādēļ strādās 14.Saeimas opozīcijā, komentējot JV lēmumu turpināt koalīcijas izveides sarunas trīs partiju lokā bez "Progresīvajiem".

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Dienas komentārs

Vairāk Dienas komentārs


Latvijā

Vairāk Latvijā


Pasaulē

Vairāk Pasaulē