Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā 0 °C
Apmācies
Otrdiena, 23. aprīlis
Jurģis, Juris, Georgs

Ģirģens uzsver nepieciešamību mazināt rindas uz ekspertīžu veikšanu

Iekšlietu ministrs Sandis Ģirģens (KPV LV), piektdien tiekoties ar Valsts policijas Kriminālistikas pārvaldi, uzsvēris nepieciešamību mazināt rindas uz ekspertīžu veikšanu, aģentūru LETA informēja ministra padomnieks Kārlis Miksons.

Ģirģens iepazīšanās vizītē apmeklēja Kriminālistikas pārvaldi, lai iepazītos ar situāciju pārvaldē un tās darbiniekiem, kā arī novērtētu personāla darba apstākļus un kapacitāti.

"Es redzu, ka tie projekti, kas ir iesākti, ir jāturpina, kā arī vēlos akcentēt to, ka nepieciešams aktualizēt dažādas tēmas, piemēram, tiesu ekspertu apmācības programmu uz daļu no nepieciešamajiem amatiem," pauda iekšlietu ministrs.

Viņš atzinīgi vērtēja projektus, kas jau ir izstrādāti, piemēram, šautuvē, bet atsevišķās pozīcijās jāveic nelieli darba apstākļu uzlabojumi.

Tāpat, tiekoties ar pārvaldes darbiniekiem un vadību, ministrs uzsvēra, ka ir jāmazina rindas uz ekspertīžu veikšanu. Pārvaldes vadība šo jautājumu risina ar dažādiem regulējumiem, kas reizē atvieglo arī eksperta darbu gan pārvaldē, gan notikuma vietā.

Iekšlietu ministra iepazīšanās vizītes dažādās Iekšlietu ministrijas struktūrās notiek regulāri, lai pēc iespējas labāk varētu iepazīties ar situāciju nozarē un aprunātos ar darbiniekiem.

Top komentāri

Pļaviņas, Līkā iela 7
P
Daudz svarīgāk ir izskaust viltotus tiesu ekspertu slēdzienus, anulēt viltotus ekspertu slēdzienus ar atpakaļejošu datumu un saukt pie atbildības to autorus
pro
p
Savas jomas profiņi, var uzreiz redzēt http://www.ekspertize.vp.gov.lv/
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vairāk raugās uz Rietumiem

Latvijā aizvien populārāks kļūst viedoklis, ka nepieciešama dziļāka integrācija Eiropas Savienībā (ES), pat ja tā nes līdzi politiskās un ekonomiskās suverenitātes mazināšanos. 2019. gada pavasar...

Dienas komentārs

Vairāk Dienas komentārs


Latvijā

Vairāk Latvijā


Pasaulē

Vairāk Pasaulē