Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

Par vietām, kur pat ministrs iet kājām

Ir labi, ka satiksmes ministrs Tālis Linkaits (JKP) teju katru dienu pats apmeklē tos uzņēmumus un iestādes visā Latvijā, kas ir viņa padotībā. Taču arī ministram ir tikai septiņas dienas nedēļā, visu apbraukāt nav iespējams, tāpēc ministrs paļaujas uz citu personu sniegtām ziņām, kas gan ne vienmēr ir patiesas.

intervijā avīzei Diena, kas publicēta 28. aprīlī, viņš stāsta, ka saņēmis vēstuli no Daugavpils, kur rakstīts, ka vairākās Latgales pilsētās dzelzceļa stacijās "tualetes ir tādā līmenī kā pirms kara". Ministrs ir sašutis – tas nav normāli, ja nevar atļauties saremontēt tualetes! Tas ir kauns un negods! Tur nav saimnieka!

Pats dzīvoju Rēzeknē un zinu, ka mūsu pilsētā stacijas tualete ir saremontēta – aizgāju un nofotografēju, ja neticat, pārbaudiet.

Ministrs teiktais par kaimiņu pilsētām arī ieinteresēja – darba lietās būdams Daugavpilī, nofotografēju arī Daugavpils tualetes. Tās arī ir remontētas. Ludzā gan ir biotualetes, taču tās tur nav uzstādītas pirms kara, kā pieļauj ministrs, (ja vien viņš nav domājis karu Sīrijā), bet kaut kad  samērā nesen.

Tualetes ir smalka lieta, kur pat ķeizars, ne tikai ministrs iet kājām. Šoreiz ministrs tur nav gājis, laikam pabraucis garām. Taču vajadzēja pašam ieiet, pirms pa visu valsti kritizē Latgali.

Bet, ja runājam par saimnieku, tad to gaida Latgales ceļi, un par tiem gan satiksmes ministram būtu jādomā jo īpaši.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Politiskās intrigas

Tikai ar vienas dienas starpniecību varējām vērot divus savstarpēji nesaistītus un reizē saistītus piemērus, kā politiķi ļoti līdzīgas situācijas mēģina izdekorēt sev vēlamā izskatā.

Dienas komentārs

Vairāk Dienas komentārs


Latvijā

Vairāk Latvijā


Pasaulē

Vairāk Pasaulē