Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +2 °C
Apmācies
Otrdiena, 19. marts
Jāzeps, Juzefa

Premjers: Sekojot epidemiologu ieteikumiem, kolektīvi glābjam dzīvības

Sekojot epidemiologu ieteikumiem, Latvijas sabiedrība kolektīvi glābj dzīvības, otrdien pēc valdības sēdes uzsvēra Ministru prezidents Krišjānis Kariņš (JV).

Premjers pateicās valsts iedzīvotājiem par disciplīnas ievērošanu un solidaritāti laikā, kad Latvijā noteikti ierobežojumi Covid-19 pandēmijas ierobežošanai.

"Daudziem nav viegli nosēdēt mājās. Es to zinu, jo nupat pats esmu nosēdējis mājās desmit dienas. Bet jāsaprot, ka, sekojot epidemiologu ieteikumiem un valdības rīkojumiem Covid-19 ierobežošanai, mēs kolektīvi glābjam dzīvības," teica Kariņš.

Viņš izteica pateicību arī mediķiem, policistiem, robežsargiem, aptiekāriem un visiem citiem, kas turpina sargāt Latvijas iedzīvotājus.

Top komentāri

tad
t
slēdziet tak tās bezjēgas valsts pārvaldes iestādes un vispirms SPKC un likvidējiet tās milzu algas atsevišķiem slimnīcu vadītājiem: Tas būs jūs pirmais un svarāigākais ieguldījums cīņā ar vīrusu.
LV vidēji dienā mirst 82 cilvēki
L
Latvijā vidēji dienā mirst 82 cilvēki. Tātad, kopš pandēmijas izsludināšanas visdažādāko iemeslu dēļ pēc vidējiem statistiskajie rādītājiem ir nomiruši vairāk nekā 1500 cilvēki. No dažiem simtiem apzinātajiem C-19 inficētajiem pagaidām nav miris nevien, tomēr 3 ir smagā stāvoklī, turklāt, ne jau paša C-19, bet, galvenokārt, citu vainu dēļ. Līdzīgi kā to katru gadu dara gripa, arī nedaudz agresīvākais C-19 pats par sevi nenogalina, bet nedaudz paātrina dažkārt mokoši ieilgušo aiziešanu. Itālijā vidēji dienā mirst aptuveni 2000 cilvēki. Mēneša laikā - aptuveni 60 tūkstoši. Sestā daļa no tiem ir sasaistīti ar C-19 klātbūtni. Bet kāds ir lielais rezultāts? Ar apzināti radītās apokaliptiskās baiļu pandēmijas palīdzību tiek sagrauta ASV un Eiropas ekonomika, lai pa lēto varētu uzpirkt lielo uzņēmumu akcijas.
oskars
o
nevelna jus neglabjat , jus mullajaties ! Ir jaierada atseviskas celtnes ,vai angarus virusa slimajiem , bet ne javed uz parastajam slimnicam , vai majas aprupe ...kamer neesat notrallinajusi visu naudu ...
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Cik valodās jūs lasāt ziņas?

Diskusijas par sabiedriskajiem medijiem krievu valodā liek aizdomāties, kādās valodās mūsu sabiedrība prot lasīt, skatīties un klausīties ziņas dažādās platformās. (Par izklaides žanru šoreiz na...

Dienas komentārs

Vairāk Dienas komentārs


Latvijā

Vairāk Latvijā


Pasaulē

Vairāk Pasaulē