Laika ziņas
Šodien
Migla
Ceturtdiena, 25. aprīlis
Līksma, Bārbala

Pink Floyd dibinātājs Voterss mudina Putinu izbeigt karu

Angļu mūziķis un rokgrupas "Pink Floyd" dibinātājs Rodžers Voterss uzrakstījis atklātu vēstuli Krievijas prezidentam Vladimiram Putinam, mudinot Kremļa saimnieku izbeigt karu Ukrainā.

"Mani bieži lūdz rakstīt Jums, tad lūk: Pirmkārt, vai jūs gribat, lai karš beigtos? Ja jūs atbildētu "Jā, lūdzu", tad tas uzreiz uzdevumu stipri atvieglotu," sociālajā tīklā "Facebook" publicētajā vēstulē raksta Voterss.

Ja Putins teiktu, ka Krievijai nav "tālāku teritoriālu interešu, atskaitot Krimas, Doneckas un Luhanskas krievvalodīgo drošību", tas uzdevumu stipri atvieglotu.

"Es zinu dažus cilvēkus, kas uzskata, ka Jūs gribat sagrābt visu Eiropu, sākot no Polijas un pārējām Baltijas valstīm. Ja tas ir tā, tad ej d***t. Mēs visi varētu pārstāt spēlēt ārkārtīgi bīstamo kodolspēli, kurā, kā šķiet, ir ļoti ērti "vanagiem" Atlantijas okeāna abās pusēs. Vienkārši uzspridziniet viens otru un pasauli gabalu gabalos. Problēma ir tā, ka man ir bērni un mazbērni. Tāpat kā vairākumam manu brāļu un māsu visā pasaulē, nevienam no mums tāds iznākums nepatiks."

Gadījumā, ja tiks noslēgts miera līgums ar Ukrainu, Krievijai ir jāapsola vairs nekur neiebrukt, uzsver Voterss.

"Es zinu, ka ASV un NATO ir iebrukušas citās suverēnās valstīs vienā acumirklī par dažiem bareliem naftas, bet tas nenozīmē, ka arī Jums tā ir jādara. Jūsu iebrukums Ukrainā pārsteidza mani nesagatavotu, tas ir pretīgs agresijas karš, izprovocēts vai nē," norāda mūziķis.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Absurda karaļi

Daudzām problēmām apkrautās valsts kapitālsabiedrības Pasažieru vilciens (PV) vadība pirmšķietami nolēmusi vēl pamatīgāk nostiprināt savu apsmiešanas objekta statusu.

Dienas komentārs

Vairāk Dienas komentārs


Latvijā

Vairāk Latvijā


Pasaulē

Vairāk Pasaulē