Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

Citi

Kantar pētījums: Latvijas Olimpiskā komiteja ir atpazīstamākā sporta organizācija Latvijā

Latvijas Olimpiskā komiteja visbiežāk spontāni iedzīvotājiem nāk prātā, domājot par sporta organizācijām Latvijā - liecina pētījumu un konsultāciju kompānijas “Kantar” iedzīvotāju aptauja par sporta organizāciju atpazīstamību un reputāciju Latvijā. Kopumā Latvijas Olimpisko komiteju atpazīst 86% Latvijas iedzīvotāju, savukārt Latvijas Paralimpisko komiteju (LPK) kopumā atpazīst 81% Latvijas iedzīvotāju, Latvijas Sporta federāciju padomi (LSFP) - 51%, jeb katrs otrais Latvijas iedzīvotājs, savukārt Latvijas Komandu sporta spēļu asociācija (LKSSA) - aptuveni trešā daļa Latvijas iedzīvotāju (32%).

Jau otro reizi pārcelta Brieža un Opetaija cīņa

Pretinieka savainojuma dēļ 11.maijā Austrālijā ieplānotā Latvijas boksera Maira Brieža cīņa ar Džeiju Opetaiju pārcelta uz pagaidām nenoteiktu laiku, tviterī ziņo "Fox Sports" žurnālists Bens Deimons.

Latvijas pāris vēlreiz sasniedz pusfinālu Pasaules kausā Latīņamerikas dejās

Ungārijā notikušajā Pasaules kausā Latīņamerikas (LA) dejās pusfinālu sasnieguši un dalīto desmito vietu 25 pāru konkurencē ieguvuši Latvijas vadošais pāris Vincents Torremade un Megija Morīte. Ļoti spraigā cīņā par uzvarētājiem kļuva pasaules čempionāta 11.vietas ieguvēji no Čehijas Georgs Sutu un Terēze Kučerova, informē Latvijas Sporta deju federācijas preses sekretārs Ivars Bācis.

Jauno ciklu iesāks ar jauniem vaibstiem © DIENA

Ieilgusī pauze kopš pēdējās valstsvienību spēles regbijā radījusi daudz izmaiņu un ne mazumu nezināmu faktoru pirms Eiropas čempionāta pirmās konferences cīņām. Kristapa Staņas vadībā komanda sestdien Baldonē uzņems Luksemburgu, bet tuvākā mēneša laikā paredzētas spēles arī pret Zviedriju un Čehiju.

FOTO: Latvieši svin uzvaras visās rogaininga seriāla Pilsētu leģendas distancēs

Sestdien, 26.martā, Buļļupes apvidū Rīgā ar pirmo posmu tika atklāta trešā sezona iecienītajam un biedrības Piedzīvojumu sacensību apvienība rīkotajam Baltijas valstīs lielākajam rogaininga jeb komandu orientēšanās seriālam Pilsētas Leģendas, sacenšoties vairāk nekā 700 dalībniekiem, kuru vidū bija arī titulēti 24h rogaininga, taku skriešanas un orientēšanās čempionātu medaļnieki, kā arī panākumus guvušie slēpotāji, Latvijas izlases kapteinis regbijā un citu sporta veidu pārstāvji. Visās distancēs uzvaras svinēja Latvijas sportisti, bet garākajā 6h distancē mūsējiem konkurenci sastādīja spēcīgie igauņi.

Valmierā LČ Standartdejās pieaugušajiem uzvar pasaules Top10 pāris

Svētdien Valmieras Olimpiskajā centrā otro dienu pēc kārtas norisinājās Latvijas Sporta deju federācijas (LSDF) un SDK “Saltāre” rīkotais Latvijas čempionāts sporta dejās, kas bija šī gada noslēdzošais trešais valsts čempionāts. Otrajā dienā dejotājiem bija pretējās deju programmas, proti, pieaugušajiem, jauniešiem un U21 grupai noskaidrojot labākos Standartdejās (ST), bet pārējiem sacenšoties Latīņamerikas (LA) dejās, informē LSDF preses pārstāvis Ivars Bācis.