Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Citi

FOTO: Ar skeitbordistu lēcienu pāri robežsargam uz Latvijas-Igaunijas robežas atklāta ekstrēmo sporta veidu izstāde

26. jūlijā uz Valkas-Valgas robežas lielākais sporta muzejs Baltijā - Igaunijas Sporta un olimpiskais muzejs - atklāja ekstrēmo sporta veidu izstādi, Latvijas un Igaunijas skeitbordistiem Madaram Apsem un Romario Sīmersam pārlecot pāri robežsargam un robežas būdiņai 3 metru augstumā. Jaunajā izstādē X-FAKTOR iespējams ne tikai iepazīt, bet arī drošā veidā izmēģināt dažādus ekstrēmos sporta veidus.

Kaimiņi rangā augstāk © DIENA

Ģimeņu tradīcijas un spēks aktuāls ir ne tikai Latvijas sportā. No Baltijas valstu sportistiem labākās izredzes pasaules vieglatlētikas čempionātā (PČ) Jūdžinā pacīnīties par medaļu ir 19 gadu vecajam lietuvietim Mīkolam Aleknam, kuram diska mešanā šosezon ir trešais labākais rezultāts pasaulē – 69,81 metrs.

Latvijas dejotājiem panākumi Vācijā un augstas vietas pasaules rangā

Pagājušajā nedēļas nogalē Vācijā notikušajās pasaules reitinga sacensībās sporta dejās jauniešiem (16-18 g.) Standartdejās (ST) otro vietu izcīnīja rīdzinieki Klāvs Kokins un Keita Karolina Dimante, bet pieaugušajiem Latīņamerikas (LA) dejās 5.vietu ieguva Vincents Torremade un rīdziniece Megija Dana Morīte. Savukārt pasaules reitingā ST dejās trijniekā ir trīs Latvijas dejotāji, informē Latvijas Sporta deju federācijas (LSDF) preses sekretārs Ivars Bācis.

Sāmsalā ar Latvijas burātāju panākumiem noslēgusies piektā Rīgas jūras līča regate

Ar svinīgu ceremoniju piektdienas vakarā Sāmsalas ostā Kuresāre noslēdzās piektā Rīgas līča regate jeb Gulf of Riga Regatta (GoRR). Piedaloties 45 komandām no četrām valstīm, piecās grupās uzvaras vietas uz goda pjedestāla izcīnīja astoņas Latvijas komandas. Arī ātrāko laivu grupā ORC1 vien otro reizi uz goda pjedestāla kāpa pašmāju komanda “Nicole”, kas šogad piedalījās ar jaunu laivu un nule kā izveidotu komandu. “Nicole” ar kapteini Arni Remesu izcīnīja augsto trešo vietu, vēsta rīkotāji.

VIDEO: Dzinējspēks. Latvijas un Ukrainas airētāju komandas gars

Laikā, kad mūsu kaimiņi un draugi Ukrainā cīnās par savu brīvību, LMT Viedtelevīzija video stāstu sērijā seko līdzi Latvijas iedzīvotājiem, kuri savu ikdienas dzīvi ir nolikuši malā, lai brīvprātīgi palīdzētu Ukrainas iedzīvotājiem un ukraiņiem Latvijā.

Kaparkalējam uzvara Pasaules kausa posmā rollerslēpošanā junioriem Norvēģijā

Madonietis Lauris Kaparkalējs, kurš ziemā kļuva par Eiropas Jaunatnes Ziemas olimpiskā festivāla uzvarētāju sprintā, guvis teicamu panākumu Norvēģijā notikušajā šīgada pirmajā Pasaules kausa posmā rollerslēpošanā (distanču slēpošanas vasaras paveids), izcīnot uzvaru sprintā brīvajā stilā junioriem vairāk nekā 30 dalībnieku konkurencē, informē Latvijas Slēpošanas federācijas pārstāvis Ivars Bācis.