Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 25. aprīlis
Līksma, Bārbala

Citi

Džošua piekrīt cīņai ar Fjūriju

Bijušais smagsvaru pasaules čempions boksā anglis Entonijs Džošua piekrīt aizvadīt cīņu ar savu tautieti un Pasaules Boksa padomes (WBC) versijas čempionu Taisonu Fjūriju, otrdien paziņoja viņa menedžeru komanda.

Pasaules čempionātā 10 dejās Latvijas pāris sasniedz ceturtdaļfinālu

Slovākijas galvaspilsētā Bratislavā notikušajā pasaules čempionātā 10 dejās (5 Standartdejas+5 Latīņamerikas dejas) Latvijas čempioni Romāns Dobrecovs un Violeta Ļevčenko sasniedza ceturtdaļfinālu un ieguva 17.vietu, informē Latvijas Sporta deju federācijas preses sekretārs Ivars Bācis.

Mākslas vingrotāja Polstjanaja atteikusies pārstāvēt Latviju

Mākslas vingrotāja Jeļizaveta Polstjanaja atteikusies pārstāvēt Latviju, un nav zināms, vai sportiste kādreiz vispār startēs zem sarkanbaltsarkanā karoga, aģentūrai LETA apstiprināja Latvijas Vingrošanas federācijas (LVF) ģenerālsekretāre Natālija Prokofjeva.

Sākas cīņa par godalgotām vietām šaha festivālā RTU Open 2022

Ar Lietuvas olimpiskās izlases dalībnieka Tomas Laurušas uzvaru ātrspēles un ātrā šaha turnīrā sācies viens no Ziemeļeiropas lielākajiem šaha notikumiem RTU Open 2022, kas starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā līdz 21. augustam pulcēs šaha lielmeistarus, jaunos talantus un entuziastus.

Neretnieks pasaules čempionātu noslēdz 34.vietā

Latvijas vadošais konkūra duets Kristaps Nerenieks ar zirgu Valūru vēlā piektdienas vakarā pasaules čempionātu noslēdza 34.vietā. Trešajā kvalifikācijā, kas vienlaikus bija arī komandu fināls un komandu kvalifikācija Parīzes olimpiskajām spelēm, uzvaru izcīnīja Zviedrijas komanda.