Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +21 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 1. jūnijs
Mairita, Bernedīne, Biruta

Citi

Ar jahtu parādi Daugavā svētdien sāksies Rīgas līča regate

Šo svētdien ar svinīgu buru jahtu parādi Rīgā, Daugavas upē, tiks atklāta Rīgas līča regate jeb Gulf of Riga Regatta (#GoRR). Dalību regatē jau pieteikušas 42 komandas no piecām valstīm. To vidū ir arī pasaules un Eiropas čempioni, vēsta regates rīkotāji.

Latvijas pāris iekļūst pusfinālā Eiropas kausā Standartdejās

Polijas pilsētā Elblongā notikušajā Eiropas kausā ļoti labi nostartējuši Latvijas dejotāji Romāns Dobrecovs un Violeta Ļevčenko, kuri 21 pāra konkurencē iekļuva pusfinālā un izcīnīja 10.vietu, informē Latvijas Sporta deju federācijas preses sekretārs Ivars Bācis.

Kā paralimpieši gatavojas un komplektē sastāvu Tokijai

Jūnija sākumā Edgara Berga izcīnītā zelta medaļa Eiropas čempionātā lodes grūšanā devusi pozitīvu impulsu Latvijas Paralimpiskās komitejas vasaras darba cēlienam, lai pēc iespējas labāk sagatavotos 2020.gada pārceltajām Paralimpiskajām spēlēm, kas augusta beigās notiks Tokijā. Latvijas Paralimpiskās komitejas ģenerālsponsors Mēness aptieka īpaši priecājas par sportistu panākumiem un papildus ikgadējam līdzfinansējumam 120 tūkstošu eiro apmērā parasportistus arī apgādā ar dezinfekcijas līdzekļiem un specializētām sejas maskām, ko paredz sacensību nolikumi.

"Sarkanā raķete" pošas uz Tokiju © DIENA

"Mierīgāk, mierīgāk," no laivas audzēknim Robertam Akmenim uzsauc treneris Aleksandrs Timoškevičs. Smaiļotājs Lielupes ūdeņos strādā ar milzu azartu, taču treneris ir īstajā vietā, lai viņu mazliet piebremzētu – labākajā sportiskajā formā jābūt augusta sākumā, kad 25 gadus vecais talsenieks Tokijā piedzīvos olimpisko debiju.