Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +2 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Motoru sports

Ātruma cilts: animācijas filmas Mans mīļākais karš īpašie spēkrati

Diena.lv sadarbībā ar LMT Viedtelevīziju piedāvā ātruma un piedzīvojumu raidījuma Ātruma cilts jaunāko sēriju. Šoreiz raidījumā viesojas godalgotās dokumentālās animācijas filmas Mans mīļākais karš režisore Ilze Burkovska-Jakobsena, lai pastāstītu par animēto braucamrīku tapšanu un to lomu viņas dzīvesstāstā.

Ātruma cilts video: vēsturiska debija Latvijas minirallijā – Seska/Timrota ekipāža

Diena.lv sadarbībā ar LMT Viedtelevīziju piedāvā ātruma un piedzīvojumu raidījuma Ātruma cilts jaunāko sēriju. Šoreiz tajā, iespējams, visu laiku raibākā rallija ekipāža – pasaules līmeņa autosportists Mārtiņš Sesks un pilnīgs iesācējs Pauls Timrots – pirmo reizi kopā startē minirallijā Karosta 2020 ar rozā poļu Fiat.

Honda nākamgad pametīs F-1

Honda 2021.gada sezonas beigās beigs dalību Pirmās formulas sacensībās, ietverot šo lēmumu automobiļu nozares atteikšanās no iekšdedzes dzinējiem plānā, piektdien paziņoja autoražotājs.

Dzanardi sāk reaģēt uz skaņas signāliem

Bijušais itāļu Pirmās formulas pilots un paralimpisko spēļu čempions Alekss Dzanardi ir sācis atbildēt uz kairinājumiem, ceturtdien Milānas slimnīcā paziņoja viņa ārsti.

Sasniedza situācijas griestus © DIENA

Maksimumu savam šī brīža varējumam nedēļas nogalē Neste World RX of Rīga sacensībās Biķernieku trasē sasniedza rallijkrosa braucējs Reinis Nitišs, kurš pasaules čempionāta piektajā posmā iekļuva pusfinālā, bet sestajā – palika uz tā sliekšņa. Savukārt Jānis Baumanis elektrisko automobiļu klasē vietējos līdzjutējus iepriecināja ar otro vietu ļoti pieticīgā konkurencē.