Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Motoru sports

Jonass: Piemājas trasē vienatnē droši varu turpināt treniņus

Netālu no mājas esošā trase ierobežojumiem bagātajā laikā ļauj turpināt treniņus, kā rezultātā nav jānokar galva par apturēto sezonu, sarunā ar portālu MXLarge teica motokrosa prestižākās klases (MXGP) Rockstar Energy Husqvarna vienības braucējs Pauls Jonass.

Ātruma cilts video: Gorkšs izaicina Timrotu futbola veiklībā

Diena.lv sadarbībā ar LMT Viedtelevīziju piedāvā ātruma un piedzīvojumu raidījuma Ātruma cilts jaunāko sēriju. Šoreiz raidījumā jauna rubrika un nebijusi sacīkste, kurā Pauls Timrots mērosies spēkiem ar Latvijas futbola leģendu Kasparu Gorkšu.

Ātruma cilts video: Ģirta Timrota kūleņu rekords Biķernieku trasē

Diena.lv sadarbībā ar LMT Viedtelevīziju piedāvā ātruma un piedzīvojumu raidījuma Ātruma cilts jaunāko sēriju. Šoreiz raidījumā turpinās stāsts par avārijām ar laimīgu iznākumu motoru sportā kopā ar Ģirtu Timrotu. Bet rubrikā Lasi instrukciju spēkus izmēģinās filmas Dvēseļu putenis režisors Dzintars Dreibergs.

No fordiņa pārsēžas Audi © DIENA(1)

Jaunus karjeras līkločus uzņēmis Latvijas vadošais rallijkrosa braucējs Jānis Baumanis. Viņš pievienojies pasaules čempionāta prestižās SuperCar klases debitantei KYB Team JC, kas latvieti nodrošinās ar jaunākās specifikācijas Audi S1 spēkratu.

F-1 Nīderlandes un Francijas Grand Prix atliktas; sacīkstes Monako nenotiks

Pirmās formulas sacīkstes Nīderlandē un Spānijā, kas bija plānotas maijā, ir atliktas uz vēlāku laiku, ceturtdien paziņoja Starptautiskā automobiļu federācija (FIA), koronavīrusa uzliesmojuma dēļ atlikto sacīkšu skaitu palielinot līdz septiņām, bet maijā paredzētais F-1 Monako posms nenotiks vispār, ziņo F-1.

Ātruma cilts video: Ar moci pāri Amerikai un Itālijai(2)

Diena.lv sadarbībā ar LMT Viedtelevīziju piedāvā ātruma un piedzīvojumu raidījuma Ātruma cilts jaunāko sēriju. Šoreiz raidījumā viesojas motoceļotājs Reinis Traidās un rubrikā Lasi instrukciju ar ačgārno žiguli cīnīsies cilvēks-ģitāra Mārcis Auziņš.

F-1 sezonas priekšvakarā atceļ pirmos trīs posmus

Pirmās formulas (F-1), Starptautiskās automobiļu federācijas (FIA) un Austrālijas Grand Prix vadība ceturtdien kopīgi lēma par sezonas pirmā posma atcelšanu saistībā ar Covid-19 vīrusa straujo izplatību.

Ātruma cilts video: Motokrosa drošības stunda ar dzelzs vīru Leonu Kozlovski

Diena.lv sadarbībā ar LMT Viedtelevīziju piedāvā ātruma un piedzīvojumu raidījuma Ātruma cilts jaunāko sēriju. Šoreiz raidījumā būs motokrosa drošības stunda dzelzs vīra Leona Kozlovska vadībā, trakāko sacensību momentu analīze un noderīgi padomi ikvienam, kurš vēlas izmēģināt savus spēkus pie moča stūres.

Jonass pirmajā braucienā pēc kritiena ieņem 13.vietu

Latvijas vadošais motokrosa braucējs Pauls Jonass no Rockstar Energy Husqvarna komandas svētdien pasaules čempionāta sezonas otrā posma - Nīderlandes Grand Prix - prestižākās MXGP klases pirmajā braucienā piedzīvoja sadursmi pirmajā aplī, kā rezultātā finišā ieņēma 13.vietu.

Motokrosists Pauls Jonass: ja būšu formā un braukšu labi, nāks arī līguma piedāvājumi © DIENA(1)

Izbīli svētdien piedzīvoja Latvijas sporta līdzjutēji, jo motokrosists Pauls Jonass sezonas pirmajā pasaules čempionāta posmā Lielbritānijā otrajā braucienā iespaidīgi krita un neturpināja sacensības. Tika lēsts, ka latvietis guvis savainojumu, tomēr sarunā ar Dienu viņš steidza mierināt, ka ar veselību viss kārtībā un jau sākta gatavošanās nākamajām sacensībām.