Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +16 °C
Skaidrs
Trešdiena, 15. maijs
Sofija, Taiga, Airita, Arita

Latvijas hokeja izlase

Cibuļskis: Zaudējums tik svarīgā spēlē bija par lielu

Spēle pret Vāciju Latvijas hokeja valstsvienībai bija ļoti svarīga, tāpēc piekāpšanās ar rezultātu 1:8 bija pārāk pārliecinoša, sarunā ar Sporta Avīzi pēc dueļa teica Latvijas izlases aizsargs Oskars Cibuļskis.

Vītoliņš: Smagums no pleciem ir nost

Pirmajās trīs pasaules čempionāta spēlēs ir izcīnītas uzvaras, un lielais spiediens, kas gūlās uz hokejistu pleciem, tagad ir aiz muguras, otrdien pēc uzvaras mačā ar Kazahstānu sarunā ar žurnālistiem sacīja Latvijas izlases galvenais treneris Harijs Vītoliņš.

Vītoliņš: Mēs mākam radīt drāmu

Valstsvienības spēlētāji atkal ir parādījuši raksturu un uzvarējuši svarīgu spēli, svētdien pēc uzvaras papildlaika pēdējās sekundēs pār Francijas komandu aģentūrai LETA sacīja Latvijas hokeja izlases galvenais treneris Harijs Vītoliņš.

Roberts Bukarts: Pagaidām Latvijas izlasei ir pazudis slepkavas instinkts

Latvijas hokeja valstsvienībai pirmajās divās pasaules čempionāta spēlēs ir pazudis slepkavas instinkts, jo maču izskaņā pēc iegūtas vadības tā ātri vien tiek atdota. Tomēr komandā visi viens par otru cīnās un plāno arvien progresēt, pēc izcīnītās uzvaras pār Franciju sarunā ar Sporta Avīzi izteicās Roberts Bukarts.

Krastenbergs: Pirmās spēles iemācījušas, ka varam savākties, kad visvairāk vajag

Latvijas hokeja izlase nebija iedomājusies, ka pirmajās divās pasaules čempionāta cīņās vajadzēs spēlēt pagarinājumu, tomēr šie saspringtie dueļi iemācījuši, ka komanda ir spējīga savākties brīžos, kad tas visvairāk nepieciešams, sarunā ar Sporta Avīzi pauda valstsvienības uzbrucējs Renārs Krastenbergs.

Latvijā

Vairāk Latvijā

Pasaulē

Vairāk Pasaulē

Viedokļi

Vairāk Viedokļi

Sports

Vairāk Sports

Citi

Vairāk Citi

SestDiena

Vairāk SestDiena

KDi

Vairāk KDi

Sporta Avīze

Vairāk Sporta Avīze

Uzņēmēja Diena

Vairāk Uzņēmēja Diena

Dzīvesstils

Vairāk Dzīvesstils

Vide un tūrisms

Vairāk Vide un tūrisms

Izklaide

Vairāk Izklaide